Én is örülök, hogy gazdagítja szerény kis oldalunkat! Érezze magát otthon! :)
Én is örülök, hogy gazdagítja szerény kis oldalunkat! Érezze magát otthon! :)
Nem gondoltam volna hogy itt olvashatom az Ön írásait melyek üde színfoltok a spekik palettáján,de mégiscsak megtörtént: Isten hozta a Stokyn! :D
Ezek szerint szerény személyes sem vár semmi egetrengetőt a hétvégi buksiösszedugástól,pedig a főcímek már a "huszárvágást"zengik,én attól félnék hogy saját huszárjaik lesznek esetleg lekaszabolva,kiegészítve némi spekiszívatással.
Nálam jobban kevesen néztek be a nyarat. Szerencsére amióta letettem arról a baromságról, hogy vége a recessziónak, nekem is jobban megy a kereskedés.
Tegnap shortokat nyitottam,keveset,meg már volt is.tapógatózunk,szépen óvatosan épülget a pozi.a tavasz végét,nyár elejét én is benéztem.de bepótoltam már külföldi vizeken.
Az egész BUX1112 topik beült a napokban shortba, így nagyon reméljük, hogy esünk, várja shortos csapatunk szeretettel a részvételét ott a topikban is ,-)
Igen elliottok alapján is minimum a korrekciós emelkedő hullám 50%-áig vissza kéne mennünk, onnan meglátjuk letörünk-e 61.8as szint alá, vagy csinálunk egy újabb nagyobb hullámot fel, de addig próbáljuk meglovagolni az eső hullámot.
Üdvölzöm, szép jó reggelt. A longgal csak óvatosan ma.
A futik alapján eséssel kezdünk, és szerintem csorgunk lefele egész nap. Úgyhogy a fenékhalászatot nem kell elkapkodni.
Amúgy egyre közelebb vagyunk a hét végéhez, ahol a legjobb esetben is semmi sem fog történni. Nagyobb esélye van viszont annak, hogy borul a bili, összekapnak, Angela meg sírógörcsöt kap. Mert az az igazság, hogy mindenki szegény Angela f*szával akarja a csollányt verni, ehhez még a vidáman tüntető görög taxisofőrök is ragaszkodnak. Ja és az összes miniszterelnök és kerály szerepben lesz, saját választóik számára fognak játszani. A magyar kerály sem teheti meg, hogy az eredeti szereposztás szerint ráosztott Kuka szerepében töltse a hétvégét, főleg hogy miatta halasztották el a forradalmat. Úgyhogy szegény Hapcit és Morgót félrelökve előre fog törtetni a színpadon, és megpróbálja a szőke magas kerályfi fejéről leszedni a koronát. A pufók Angela adja majd Hófehérkét, mindenki őt akarja majd megcsókolni. Angela felébred, a kerályfi és a törpék rögtön pénzt kérnek tőle. Angela viszont bemutat nekik egy nagy lóf…t. Itt aztán kitör majd egy kis kavarodás a színpadon, és veszekedés és sírógörcs közepette megy majd le a függöny.
Kissherceg kérte, hogy a trade-eket a megfelelő helyre írjam. A többit ide írom, a bunyó is itt lesz. Hamarosan jönnek utánam a bukott spekik és a temporális géniuszok is kötözködni. Úgysem bírják ki, akárcsak Piroska, aki karján a kosárkával már háromszor is körbegyalogolta az erdőt, és várja, hogy a csúnya farkas berántsa végre a bokorba.
Amúgy nem értem, hogy egy jól menő discount brokicég tulajdonosai miért dobják el az agyukat. A EQ nemzetközi vizekre vágyott, el is vesztette ügyfelei jó részét, az RC meg Portfólió akar lenni. Esélytelenek. Mindegy, a TF-et kilóra megvették, én viszont nem vagyok a kupi tartozéka.
Szép jó reggelt.Szeretem a fanyar humorát,üdvözlet a barátságosabb oldalon.:-)
AL,
Sztem legjobb ha alapvetően ide ír, mert akkor ez egy attraktor lesz és egy helyen lesz minden mint a TF-en volt, akár lehet egy kis TF...már ilyen szempontból :) nem offolódik szét a pillanatnyi helyzet beírásokkal
Átköltöztem ide a Tőzsdefórumról. Köszönöm Kissherceg segítségét a költözéshez.
Múltbeli tapasztalatok alapján pár napon belül legalább öt emberrel fogok vitatkozni, ezért kéretik az ilyen jellegű bunyókat ebbe a topic-ba írni. Konkrét tradekről a megfelelő helyekre írok majd.
Ezzel a beirással nekem ugy tünik AL leirta magát mint tréder.:-( Legalább belátja. Nagy érték ha az ember kivülről látja önmagát.
"Akkor meg ne ugasson bele! Vannak addikt piások, kábszeresek és traderek. Kezdje Teréz Anyai ámokfutását az angyalföldi kocsmákban. Ha majd ott végzett, jelentkezzen. "
:D:D
"El kell ismerni, a kínai miniszterelnök látogatása nagy siker."
20 évet vártunk a nyugatiak fellenditsék a gazdaságunkat, mindhiába, csak fosztogattak. A régivezetés várta a sültgalambot. Majd a keletiszelek meghozzák az eredményeket. A király kinai és orosz 2009-s látogatása annak idején nagy portvert a hazai belpolitákában, lassan kiderül midolga volt ott jó Viktorunknak:) Kénemég egy ócsó atomerőmű az oroszoktól. Olcsóenergia kell a gazdasának mint egy falatkenyér. Ha még sikerülne elérni hogy vásároljanak magyar élelmiszereket na az lenne az igazi siker. Mindkét ország behozatalra szorul ezügyben.
Piac Dax csunyán lefordúlt pénteken
5735 körüli átlagra higítva.""
Lupin Úr! Csak ámulok milyen türelmesen kitart a pozik mellett.
micsoda szövegek :D
"A BUX-ban kedvező kinti hangulat esetén akár egy durva emelkedés is benne van. Fitch, MOL, OTP: van sztori bőven. Úgy néz ki, a gang kebelére öleli a kerályt, és díjazza a megszorító intézkedéseket. A zemberek kevésbé, de a zemberekre nagy ívben tojik a gang. Amúgy a kerály, aki soha sem hazudik, tegnap nagyon dicsérte a hazánkban beruházó külföldi nagytőkét, és kiemelt támogatásukról biztosította őket. Egy éve még nem ezt a rizsát nyomta.
A kétharmaduk birtokában azt csinál a kerály, amit csak akar. Totálisan nincs ellenzék. Gyurcsányt a sajátjai utálják legjobban (pedig még mindig ő a legjobb k*** a kuplerájban), Bajnai sem egy szűzlány, az LMP impotens értelmiségiek gyülekezete, a Jobbik meg … hagyjuk. Tetszik, nem teszi, itt még kerályság lesz jó ideig. "
de egy csomót be lehetne még másolni :D
csak neked kommentáltam :)
Herceg olvasod az exkluziv fórumot:D Igen szórakoztató a napokban:D
"Pozik megnyitva, stopok berakva, megyek a dolgomra. Zárás körül ránézek."
Lupin úr!
Ne hagyja magára a spekiket! Önnek is jót tesz javitja a keringését:) Ha ön távozik kin vezetik le a streszt ebben a nagy bizonytalanságban?:D