igen
11:32 kor pontban ĐĐ
Mi a meglátásotok az állami részesedéssel kapcsolatban? Mennyire lehet arra számítani, hogy ez tart bármit az árfolyamon?
nem mindig van így; a phyl-t mindenki évek óta lefelé várja, és így is történik, csak én bíztam az emelkedésben és buktam hatalmasat....
Ha sokan várják lefelé, akkor fordítva lesz, a piac nem szeret kiszámítható lenni, és mindig azt csinálja, ami a legtöbbeknek fáj :)
mi ez a nagy csen tán vihar előtti csend.210 ft ig is lemegy
Ezt? ahogy mondani szokta brumi,még bottal sem piszkálnám.
nutex 60% ot esett ha itt is az lesz akkor szivás vagy akkor kell venni 28. a után ébernek kell lenni. mert ha tényleg nagyot esik a spekik ráugranak és akkor érdemes venni pár napra.
ez ma a kerekítések napja, nagy forgalom itt már nem lesz; kívülről figyelve, de izgalommal várom majd az Est média néven visszatérő Ecokát.
Gondolom, már elég olcsón vállalnak haknit, ha már egyszer lefutott a banda. Olyanok, mint a Faithless, ami ha nem oszlott volna fel, biztosan ott lennének augusztusban. Én nem tudom, hogy kinek tetszik ez a Sziget felhozatal, de szvsz megint iszonyat gyenge, mint a tavalyi. Persze akik már megszokásból mennek, azoknak már úgy is mindegy.
macika 17 és 20.-a 2 nap van még,után felfügg és 28 -án nyitás.
Utána mi jön ? Azt szeretném én is tudni,csak valószinüsiteni lehet,de én azt gondolom őszre visszamegy 100 alá.