Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fd

#392845 Rozsdáskilincs Előzmény: #392842

Napi 100 pont igen kellemes tudlenni ha elég ideigtart:) Nem kell az nagy szakadás csak megijed mindenki, még a shortos is. Öregurasan battyogjunk szeptemberig:D

#392844 Rozsdáskilincs Előzmény: #392842

Napi 100 pont igen kellemes tudlenni ha elég ideigtart:) Nem kell az nagy szakadás csak megijed mindenki, még a shortos is. Öregurasan battyogjunk szeptemberig:D

#392843 Rozsdáskilincs Előzmény: #392841

Nembirom a fedezeti ügyleteket! Nekem olyan mint a szágúldó vonatnál behúznák a kéziféket. Ha rosz a pozi szvsz nem fedezni kell hanem belátni hogy rosz! Persze szigorúan szvsz. Itt sokan használják szvsz a bizonytalanságot látom benne.

#392842 Waszeitung Előzmény: #392833

Jaa,így stimt a pozi nekem is nyerő csak lassan hízik,pedig egészen alacsony hati értéket is el tudok képzelni :D

#392841 Alexander Előzmény: #392833

Vettem állampapirt hati fedezetnek! Miért csak most léptem ezt meg?! :S

Aki cash-ben tartja a pénzét, és hatizik, ajánlom neki!

#392833 Rozsdáskilincs Előzmény: #392821

Semmi mágia! Eccerü mint a vasszög. Kényelmes mozgásteret engedhetek a táncnak, számomra már mindenképp nyerő a pozi, innentől az ajándék mértéke a kérdés. Bizom benne bőkezü lesz a piac:D Ha meg nem azt sem siratom majd legközelebb ideadja ami az enyim:)

Hová lettek a kereskedők? Csak nem nyáriszabadságra? Irjatok mert baromira unom magam.

#392818 Rozsdáskilincs Előzmény: #392812

Igen nekem is átfutott a picike agyamon a zárás. De baromi kényelmes stoppot nyújtott a piac igyhát elfogadtam ezt a kis ajándékot. Megasztán ha zárnék úgy soselesz 2000 pont nyerő az meg **** jól hangzik:D Na jó 1500 nél újra átgondolom:)

#392812 Waszeitung Előzmény: #392806

Én is hasonlóan gondolom hogy itt azért elsőre nem ásunk át a támaszon...szvsz a shortzárás lenne célszerű,de nem fűlik hozzá a fogam :D

#392806 Rozsdáskilincs Előzmény: #392800

szvsz kicsit itt megtámaszkodtunk. Innen illene kicsit felmenni csak hogy ne szaladjanak messze a vevők:) Aztán letéphetjük róluk a gatyát is:D