Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: Új írás a Mestertől

#393403 RemegoKez Előzmény: #393329

Mit mond Freud azokról a trader-ekről, akik ennyire imádják a kismacskákat?

#392893 Előzmény: #392840

Nem én :) Sőt mi több, annyira nem, hogy azt sem tudom, hogy ki az a Spade :)

#392761 Előzmény: #392517

Szerintem sincs semmi gond a felsorolt cégek jelentős részével, sőt az inflációt és a dollár hányattatását figyelembevéve egyáltalán nem csoda az, hogy ennyi idő alatt vissza tudtak mászni a részvények erre az (m)értékre.

Mondhatni, ezúttal meg ott csal Attila, hogy írtózatosan hosszú periódus végén mondja azt, hogy "jé, már megint ott van, ahol tíz éve", de ennek pont nincs semmi értelme sem. Az, hogy vannak termékek, amelyek túl vannak értékelve, abban semmi újdonság nincs, de speciel a Apple és az Amazon esetében éppen az látható, hogy pont úgy megy tovább minden, ahogy a válság előtt (és miért is ne menne úgy), ami az Apple esetében szerintem még éppen alulértékeltséget is jelent az elképesztő készpénztartaléka mellett!

Az Oracle és a Citrix megint érthetetlen ebben a listában, hiszen mindkettő töretlenül növekszik és semmi köze a dot.com-ban megismert, vagy a múltban felfújt értéktelen tőzsdei cégekhez.

Azt hiszem, talán a legjobban az illik ide, hogy "Suszter, maradj a kaptafánál", avagy, "ha hallgattál volna, okos maradtál volna". De talán megemlíthetném a "rossz tanuló felel"-t és a "magyarázom a bizonyítványom"-at is, hiszen valójában éppen ő mondta annak idején, hogy pontosan ez fog történni, ha a FED számolatlan pénzgyárrá alakul.

Ennek megfelelően - ha legalább egykori fénykorára, azaz magára hallgatna - akkor tudhatná, hogy MINIMUM addig, amig a pénzgyár működik, addig ez a trend bizonyosan nem fordulhat meg, azaz csak egy makacs hülye lehet az, aki addig is szembemegy ezzel. Ez utóbbi viszont nem szokott egyik napról a másikra váratlanul megváltozni, tehát még csak arra sem lehet hivatkozni, hogy "ez bármikor előfordulhat" és akkor majd nagyot nyer a többiekkel szemben, mert még csak ez sem igaz.

Kár Attiláért.

#392688 pepe01 Előzmény: #392608

Nem értem, hogyan nőtte ki magát Nyilasi ilyen kereskedési taktikával?

És még olvasói is vannak.

Itt a fórumon többen mondogatják nekem, hogy stopot használj Péter! Nyilasi ennyire makacs lenne? vagy miért folytatja a looserek kereskedési taktikáját?

Komolyan mondom nem értem miért ragadt be ennyire az S&P shortjába.

Re: S&P500 short

#392687 pepe01 Előzmény: #392502

Most az a kérdés, hogy befejeződik a stimuláció a FED részéről vagy sem.

Féléves zárók közeledtélvel feltehetőleg nem folytatódik a további csökkenés .

Nyilasi mesternek még sokszor le kell írnia a buborék elméletét , míg a S&P shortja nullás lesz.

#392608 holnor Előzmény: #392517

ezért írtam, h főleg a közösségi oldalak gyanúsak. az előző cikkben is ferdített Ny.A, ld. korábbi hozzászólások.

Netmaster, jó az ábra.

#392517 Kissherceg Előzmény: #392282

IT piaci ismeretekkel rendelkezve a chartok jó részére nem hiszem, hogy lufi. Olyan nagyvállalati szektor termékekről van szó, amik horror áron mennek el. Szóval részben hülyeség a cikk....

S&P500 short

#392502 lagwagoner

"POZÍCIÓGÖRGETÉS

A júniusi S&P futureseket 5.75 ponttal alacsonyabb áron átkötöttem szeptemberre, mellyel görgetett bekerülési árunk

1112.50-5.75= 1106.75"

#392282 holnor Előzmény: #392253

az eddig felsoroltak közül itt a legsanszosabb a lufi, főleg a közösségi ill. az ellenőrizhetetlen kínai cégeknél. mondjuk a 10 évvel ezelőtti és a mostani Apple-t nm nagyon lehet összehasonlítani.