nem sokkal könnyebb az FX ;-)
nem ragoznám, már megtettük párszor
nem kell túlvállalni magad és ennyi
én is kicsit misztikus dolognak tartottam amíg nem kezdtem el, de semmilyen negítív dolgot nem tudnék felhozni
nem sokkal könnyebb az FX ;-)
nem ragoznám, már megtettük párszor
nem kell túlvállalni magad és ennyi
én is kicsit misztikus dolognak tartottam amíg nem kezdtem el, de semmilyen negítív dolgot nem tudnék felhozni
http://stocklandyard.hu/welcome/erste
Én ezt tudom ajánlani, mert olcsóbb, mintha a bankfióknál nyitnál. Hallva a KBC dolgait, hétfőn elutalom a pénzt onnan.
azért tőzsdézni a BÉT-en vagy forex-ezni nem ugyanaz a műfaj... :-)
nekem az jött le, hogy akkor adhatsz megbízást 1-e után, ha választottál dijcsomagot...
"Az összeolvadástól kezdve a kereskedési rendszereket csak az tudja igénybe venni, aki választott díjcsomagot."
ha egy komoly múltal rendelkező banki (pénzügyi szolgáltatói háttér van mögötte) akkor megnyutató.
Gondolok itt pl. hogy milyen jó lehetett ha valaki mögött a lejman brodersz állt... :DDD
ha egy komoly múltal rendelkező banki (pénzügyi szolgáltatói háttér van mögötte) akkor megnyutató.
Gondolok itt pl. hogy milyen jó lehetett ha valaki mögött a lejman brodersz állt... :DDD
Tadawulfx.hu, v. xtb.hu, v. hunforex.hu mindegyiknek van magyar ügyfélszolgálata. Hasonlítsd össze őket, hogy melyik megfelelő neked.
köszi, de azt szeretném tudni, melyik cégnél érdemes forexezni, ahol MT 4-et lehet használni?
az MT4 maga a platform
az ezt használó brokicégek száma több száz
http://www.100forexbrokers.com/mt4forexbrokers
magyar üf szolgálat is van jópárnak
TDFX, Admiral, .....
végigolvastam a remek új fejleményeket, gratulálok a KBC-nek, már csak jókat röhögök az egészen, ami itt tőzsdézés címszó alatt zajlik
lehúzás a köbön
nem hogy csökkennének a költségek, esetleg ingyen adnák a realt, nem
még kitalálnak valamit fost fejlesztés címszó alatt, amiért pénzt lehet lehúzni az ügyfelekről
másfél év éles MT4 platform használat után a fejemet verem a falba, h nem tettem meg elöbb a váltást
"A szolgáltatásokat pedig úgy indítjuk el, hogy aki "későn kapcsol", vagy egyszerűen időt szeretne még kapni, azt nem kényszerítjük semmire, az új dolgok csak akkor aktiválódnak, amikor az ügyfél jóváhagyja a díjcsomagválasztással."
Nem, KBC-nél vagyok, Markerst próba képp fizettem elő 3 hónapra. Elég jó kis progi.
Én is nézegetem... de azért nem egy Rolls Royce :-) Az az egy van kb....
És mellette a portfolionál vagy?
Szerintem meg ha S&P vagy DAX fut.indexre nem lehet kereskedni pl Short, akkor mit tehet az ember?
Megveszi drágán a szuper fejlett piaci részvényt pont egy ilyen bizonytalan környezetben?(2*0,3-0,45%)+Usd v EUR konvertálás díja?
Aztán lehet, hogy beleragad az elkövetkezendő évekre....
Jut eszembe tudtommal csak forint alapú részvényeket lehet tartani a TBSZ-en.
"Ami viszont hiányzik a magyar piacról, az egy jó grafikonrajzoló (historikus adatokkal persze). Én még mindig reménykedem, hogy vki kihozza. :-)"
Markers-szel mi a baj? Használom és zsírkirály :D
A Tescobrokert ismeritek? Még nem néztem utána, de előre is érdekelne a véleményetek.
Gondolom az 5 db TBSZ-ed állományát veszik alapul, és annak a 0,01%/hó.
Külföld szép és jó, de mindettől függetlenül úgy gondolom, hogy a jelenlegi szolgáltatás és kondíciós lista mellett a KBC Equitas ügyfélköre szép lassan "át fog alakulni". Eddig kiváló belépési pontja volt a kezdő kisbüfiknek, és az elmúlt év tevékenységei is azt sugallták, hogy New Joiners Welcome, de az most megváltozni látszik. Az árak emelése és a külföld az szvsz nem a kisbüfiknek szól, vagy ha igen, akkor mellélőttek.
A csalódott hozzászólások is kisbüfiktől jöhetnek, akik nem a külföldi kereskedési lehetőség miatt elégedetlenkednek, hanem, hogy bele lettek kényszerítve az új konstrukcióba. Sokkal szerencsésebb lett volna, ha meghagynak egy olyan díjcsomagot, mellyel minden maradt volna a régiben, a befektető meg eldöntheti, hogy fizet-e többet a külföldért. (az pl. számomra nyitott kérdés, hogy mi történik akkor, ha nem választok semmit 07.01-ig)
Persze lehet, hogy ez volt a cél, hogy a KBC ledobja a kezdő kisbüfik kedvenc brókere címet magáról és egy szűkebb, tehetősebb, de ugyanakkor tudatosabb ügyfélkörre váltson.
Azt senki sem vitatja, hogy a többletszolgáltatások pénzbe kerülnek, de azt meg gondolom a KBC ismeri el, hogy olyan dologért senki sem szeret fizetni, amit egyébként nem kért. Ilyen pl. a DigiPass. Marha kényelmetlen magammal hurcolásznom, egy SMS kódos belépő sokkal jobb lett volna.
Ami viszont hiányzik a magyar piacról, az egy jó grafikonrajzoló (historikus adatokkal persze). Én még mindig reménykedem, hogy vki kihozza. :-)