nyiss számlát erstenél, mert a markers úgy a legolcsóbb és realtime :) 1990/hó :)
nyiss számlát erstenél, mert a markers úgy a legolcsóbb és realtime :) 1990/hó :)
NA most még a netbookról írok, egyelőre család van, most nem foglalkozom az új géppel, fel van rakva 12órás töltésre aksi miatt. Megkértem a boltban a srácok készre telepítsék a win7-et, azt is megcsinálták.
Remélem szép grafikonokat gyártok majd vele. jönnek KBC-nél az új részvények, USA, német meg minden, muszáj felkészülnöm, na meg Markerst is elő akarom fizetni majd rendesen, csak júli meg majdnem végig nyaralásról szól.
Szeptemberre szeretnék teljsen felszerelkezni, és szeretnék jó poziba lépni..
Köszi még egyszer.
ja... ezen a gépen nincs office, így oppen officet szeretném majd telepíteni rá, gndolom oppenoffice.org ról lehet telepíteni. Na meg ezek a srácok gyári windows vírusírtót telepítettek, azt mondták ez eredeti szoftwer mellett ingyenes, és frissít, ez jó. annyira nem örültem, mondtam nekem AVG Free van több éve és azóta egy vírust sem szedtem össze, nekem az megfelel, de hadováltak össze vissza, hogy abból az ingyenes verzió butított és nagyon fogja a gépet. Mondjuk az tény, hogy belassította állandóan a gépeimet, ezért is cseréltem le Őket.
Asszonynak ilyet vettem :)
13.3", Core i5-460M, 4Gb RAM, Ati HD5650, eredeti Win7, stb.
6-7 órát kibír normál használatnál (munka, böngészés).
Ami érdekes, hogyha én használom pár perc múlva szédülök! :D
A cleartype-ra gyanakodtam, de ha kikapcsolom, akkor sem (sokkal)
jobb a helyzet. Valamire érzékeny vagyok, lehet a LED kijelzőjére?
"Várom" az orvosi szakvéleményeket :D
koszi a valszokat.most telorol irok gyors valaszt. Ma deltol egesz nap jartam a belvarost gep ugyben. Majdnem vettem a laptop.hu nal egy lenovo 550es gepet 99ezres akcios aron, de meg bementem a not.storba melle megversenyeztetni a szomszed bolt lenovojat amin win7 volt annyiert. Lenyeg a note.storeban vettem 109ert egy Hp-et 500giga winyo 2.3intel pentium, 4giga ram,core3, es win7. Ezt pult alol kialkudva. 2megas kameraval, hdmi csatival. ;-)
14" bőven jó, azért egy 16 éves kölökről van szó, no....
:))
Ennyiért, win7-el és Office Home-al, 2év gyári garancia mellett, arra amire használni akarod abszolút megéri.
nem nagy kisiklás megvenni a core 2 nem rossz, de amit igazából megéri megvenni azok 150 rugó fölötti hp gépek ugyanott....
acer 3820tg :) nagykerből.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy ezt a gépet, mint alacsonyabb árkategoriás gépet melehet-e venni? Notebook.hu-nál néztem tegnap 114.900FT Windows7-tel, meg ott OFFICE Homot is adnak hozzá ebbe az árba, nekem fontos, hogy legyen hozzá gyárilag OPrendszer, mert cégre veszem.
Kicsit kezdenek a gépeim belassulni, melegedni, most is csak 8colos netbookon dolgozom, már kezdem unni, nehéz ilyen pici kijelzőn chartolni. Vagy ha valakinek van jobb ajánlata, azt szívesen veszem.
Most el kell rohannom, csak ennyiért ugrottam be, délután elolvasom a válaszokat.
köszi.
Gépről a link:
a melegedés mindig a proci esetleg a vinyo miatt van, amik melegedtek azok a dual core gépek voltak, na meg a fujitsu azok nemtom mit tudnak elb@szni. A dual coren ökröt lehet sütni olyan meleg akkor meg persze h füti a laptopot is de a 32 nm i3-ról nem 45 hanem 32nm :) nyugodtan leveheted a ventillátort simán elteker. Egyébként meg teszteltem meggyőző fölénnyel veri a core 2-t szinte mindenben....aztán ha valaki hőérzékeny mert szeret hűsölni az északi sarkon és nem szeretné ha alatta megolvadna a jég akkor kicseréli a laptop vinyot egy ssd drivera és jónapot :)
dede :))) i3 olyan jó, mint a fogatlan barátnő. Bizonyos helyzetekben előny, de többségében nem élmény :))))
HP dv-k pl nagyon melegszenek és teljesítmény se igazi. Ismerettségi körömben tapasztaltam ezeket. Dell drága. IBM se rossz, csak nekem nem tetszettek annyira. lenovo meg angyon belépő. Asusnl UL szériát néztem, de azt agyonveri acer timeline X. Ennél nem nagoyn tudok ár/értékben jobbat.
Szövegszerkezstéskor 16,5órát ír ki a gép hátralévő időnek. :) Elég zorall :)
ui: HP business és enterprise területen baromi jó, csak az nem egy 15 éves gyereknek való, Józsi meg sokkot kapna az ártól :D
3havonta szervízbe kellett vinni a gépet. lehet, h pont kifogott egy hibás darabot, nm tudom.
az lehetett a baj h nem H-s chipsettel szerelt volt az alaplap, ha ez tapasztalat és nem egy eleve urban legend :)
A pro-k például jól sikerültek, ha most is lenne, lehetne ajánlani:)
lof@szt tuningolt core 2 :), a grafikát ugyanúgy prociból nyomja mint az i5, lényegét tekintve az i3 és az i5 között a különbség h 4 magos és mind a kettő kb 40%-kal túlhúzható minden különösebb ellenérzés nélkül...
Az asus kelégítő választás lehet nem igen van vele gond, a hp-t nem értem h milyen rossz tapasztalat lehet vele, a hp irányultsága mindig is a hardware ellentétben a dellel akinél inkább a profit számít de még így is elég jó...
nekem megvan még a 2005ös amilo prom, de az idő eljárt felette :)
i5-öt ajánlat, mert az i3 az csak a tuningolt core2, tehát (gyenge átkúrás) Nekem i5ös van, orgazmátor gép :D
az alma azoknak jó akik füvek alapban a számítógépekhez és azok is akarnak maradni, ezért az megbízhatóan hülye biztos cserében egy csomó korlátozással, alapban a hp és a dell ami megbízható, de ez a felvetés kb olyan értelmes mint hogy milyen kocsit vegyek :) A lényeg h csakis az új i3-as 32 nm procival szabad venni bármit is az eleve nem melegszik ha vadállatot akar akkor i5-t minél magasabb órajellel....a többi paraméter a gyártót kivéve lényegét tekintve humbug...