Attól, hogy esetleg jön egy hír, hogy a cégbíróság bejegyezte a 25 Ft-ot, attól még nem lesznek csíkvételek.
Én inkább a hétfői hírre vagyok kíváncsi, de sajna az sem lesz sem árfolyammozgató, sem pozitív.
Attól, hogy esetleg jön egy hír, hogy a cégbíróság bejegyezte a 25 Ft-ot, attól még nem lesznek csíkvételek.
Én inkább a hétfői hírre vagyok kíváncsi, de sajna az sem lesz sem árfolyammozgató, sem pozitív.
ezt mindenki tudja ujat nem mondtal:-) a megterulesi idovel vannak bajok. Ma hir kenne h legyen.ZolTAN szerint is
Egyik barátom azt mondta: te egy aranybányán ülsz csak még nem tudod... :))) Ez volt novemberbe... kétség kívül a bányászatba sokára térül meg a befektetés....
http://www.eco.hu/tozsde/reszvenyarfolyam/historikus/PHYLAXIA?gt=lines&gi=y1
Sly, ez a papír aranyat fog érni; nem is értem miért akarod eladni az alján :)
A diófa egészséges, Garancia is van rá. :)
24 Ft-on!:-)
Nem az a kérdés, hogy hol akarom, hanem hogy hol tudom.
Hol akarod eladni?
Csak hülyéskedtem...
Szóval mi 5 ft és mihez képest?
Csak hogy legyen min agyalni....
Mi függ attól, hogy a krém itt van vagy nincs ?
Aki itt van, az maximum túlélte valahogy ezt a bukót, de hogy attól induljon, mert itt vagyunk???
:-)
Mit össze agyaltok itt?!:-))
Megnyugtatlak Karl, hogy van Phylem...
Több, mint valaha...
U.I.: Szerintem sem megy tartósan az új névérték alá! Mondjuk gyanús, hogy még mindig nem jegyezte be a Cégbíróság az alaptőke leszállítását... Addig meg nem tudnak 25 Ft-on tőkét emelni... Utánna érdekes lesz...
ebből még van 1.7, de az semmire nem elég; pontosabban, ha így marad még 2-3 évig, akkor fogom, és kiveszem, és elutazok belőle Ausztráliába, hátha felfal egy krokodil vagy egy cápa :)
:(((
Én csak csináltam egy gyors felezést, a tiedhez képest kismiska....
Vagy az 5 Ft a mostani 40....
Egyébként ez ám a forgalom, lassan rám tör a tegnapi hányinger ismét....
igen, ez érdekes; vagy akár a csík nagyságára is utalhatott, hogy 5 ft re: 26-->31 :))
siralmas ez a phyl; korai volt a 25-ös vételem is....
a kbc is rátesz egy lapáttal; szóval innen már számomra egyértelmű, hogy soha az életben nem leszek 0-ban. -7 milla, túlélhető, de nem így terveztem a jövőt....
Legutóbb még 100 Ft volt.:-)))
Mihez képest 5 Ft? Mert most ugye 3 Ft-nál tartunk.
A 3-hoz képest 5 vagy a mostani 25-ről még ötödöl? :D
5 ft
5 ft