Amcsik már korrekciózni fognak, itt vége az esésnek:)
Amcsik már korrekciózni fognak, itt vége az esésnek:)
Napról napra gazdagabbak vagyunk Bud:D Gondolkodhatsz a cukrázda felszámolásán:D Max téli fagyi árulás hobbiból kevés melóval:D
Hetekig voltunk 23700 magasságában én némileg alacsonyabb szintről megelőlegeztem a lefelét...úgyhogy kárpótlásképpen ennyi nekem is jár :D Amúgy ezt még esésnek se nevezném kb annyi míg hambi esett 700 pontot addig nekünk sikerült vagy 4-500 at,szval bőven lemaradók vagyunk így is.
megvárom míg USA ból megint xar adatok jönnek..és akkor ráadok...
ez azért nem semmi hogy tudnak esni most...
öröm látni a BUX -ot is..minden nap nyerő nap :D
annyira azért nem bánt nyakig shortban... :)
jaja... reméltem ma 400-500 között beszállhatok shortba... tegnap a 270 körüli szint is csábított, de gondoltam ma megugorjuk. pff.
Megvárják míg felépül a könyv, aztán leborítják egy nagy pakkal.
Messziről bűzlik az egész.
Hogy lesz így jó short belépő? :P
summa summárum ennyit a mai pozitív korrekcióról :-/
ez eddig nem sok.
azt hallottam ma reggel, hogy azt jövő csütörtökre eltolták....ma mutatja be az új görög kormányt....hétvégén jöhete a 12 mrd IMF pénz
Hétvégén kell vigyázni, az itteniek szerint a hétvégre várható az új kormány bizalmi szavazása.
még szerencse hogy odaát most fordulnak le éppen...hiszen 5 óra van :D
forint is esik..ez most kedvez a shortnak.
talán lehet még tartani tovább..kiderül majd.
úgy tudom ma nagy dolgok mennek a görögöknél, új kormány alakul, stb... ami a következő napokat-heteket meghatározhatja. Furcsa, hogy semmi hír nem jött ma erről. Csak nehogy reggelre jöjjön a meglepi :)
remélem csak egy gyenge próbálkozás ez..egyébként nálunk nincs valami nagy "happy up"...úgyhogy türelem.
Na igen, de hol van itt eső piac? :S Egy oldalazó piac inkább nálunk, amiből könnyen lehet egy gyors emelkedős, amerre a legjobban fáj...
Ámen :D
na..kis korrekció a jó adatokra...de már megy is le minden...legalábbis remélem.
jó lenne ha legalább szeptemberig szépen csordogálnánk le...nem is kéne a gép előtt ülni naphosszat..elé lenne csak este rápillantani a CNN -re, vagy a Finviz.com -ra.
jahhh...