elég grogyi aki 600.vett az járt jol
mikor lesz ezer őszre még rendes kamat sem lesz éljen orbán járai
Újat nem igazán tudok róla mondani, kb ugyanaz a véleményem mint volt.
Vsz a legnagyobb veszély rá ha valami nagy para jön a világban, akkor nem tudja elkerülni sorsát.
Én tartom , tavaly év végén 1000-re vártam, talán idén év végére. :) Vagy jövőre. Látok benne perspektívát meg akarom játszani , aztán lehet sokkal több értelme lenne eladni itt és sokkal olcsóbban visszavenni.
No és azóta??? Ötlete, meglátása valakinek?
(én kezdem bánni, hogy belenyúltam...)
"A 950 forintos szint elérését követő korrekció végül a 840 forintnál lévő Fibo szintig történő leszúrással ért véget. Ezt követően szinte azonnal sikerül visszakapaszkodni az 50 napos mozgóátlag fölé, amely azóta is támaszként szolgál az árfolyam számára. Tegnap ismét 900 forint fölé emelkedett, ha meg tud maradni felette, akkor az megalapozhatja a 950 forintos szint irányába történő további emelkedést. Csökkenés során támasz a mozgóátlagnál, 890 forintnál."
http://profitline.hu/technika/elemzes/235012/CIG_Pannonia_technikai_elemzes
Ez is igaz, de ez szép nagy mennyiség. No, meg milyen áron volt annak, aki eladta.
Nem az a kérdés, hogy kivette, ha nem ,hogy honnan. Ennyi eladó nem volt.
:-)
Meglátjuk, mit tud ez a 900. Ez nem egy kapkodós papír, szerintem nyugton kell maradnunk.
No hát akkor egy kicsit korábban
ez nem tetszik benne,hogy masszív az eladói oldala,remélem nem én leszek a kitömött libuska...:-))
Délben harangoznak, számold ki...))