áhhhhh
gázégővel 2 percig izzítod, majd hajszárító :)
10 perc max, gyorsabb mint bármi ;-)
áhhhhh
gázégővel 2 percig izzítod, majd hajszárító :)
10 perc max, gyorsabb mint bármi ;-)
Én a fa-szén helyett (nehéz meggyújtani) a faágakon(rengeteg van belőlük) sütést preferálom.
Józsi... no de zománcozott bogrács??? hogy kerül a csizma az asztalra???
a kutya füle szárad ki, rutinos vagyok ;-)
viszont izben semmi köze egymáshoz
de ne nyissunk erről felesleges vitát, mindkettő jó, kinek mi jön be jobban :)
ott jobban kiszárad a hús, pl tartja, stb...
tárcsán, meg nem tud, ill tud, ha túl sütöd...szerintem...
nem rossz :)
az előzményekhez,
a tárcsa helyett a f a s z enes grillt jobban kedvelem
ps:
még ezt a fórum motort, kimoderált a f a s z e n et :DDD
ha lesz valamikor időm akkor én is írok egy-két ötletet... majd visszaolvasom hogy mi a kérdés... de most megyek pihenni... nehéz napom volt... a sok NAV-os szívta a véremet... :) jó éjt!!!!
hmmm utána nézek... most már bánom, hogy nem vittem a saját rosébol egy kis kóstolást, de helyszűke volt nagyon, de már sokat fejlődtünk... pl: sátor csomagba simán tudtam volna vinni legalább 3 palack bort, dehát utólag könnyő okoskodni.... majd legközelebb:)
Camilla lesz csirke is úgy néz ki és köszönöm a tanácsokat, még július 9-ig van idő és bármi eszedbe jut szívesen olvasom:-)
persze ez mindenkire vonatkozik és köszi:)))
nyáron mindenféleképpen...
Ha halat nem akarsz,csinálj csibét,szárny,kis comb ugyanezzel a pácolással,szerintem finomabb,mint a disznó,vagy marha hús,könyebb,hamarabb megsül,egyszerübb is vele dolgozni,kis könnyű salátával,joghurtos öntettel leöntve ,és könnyű fehérborral,vagy rose-val.
nyakas irsaija nagyon jó... nálam mindent ver, testes, bulis fehér bor... nőknek és férfiaknak is... sültekhez, grillekhez nagyon ott van...
a legjobb rosé amit életemben ittam, az Gere Attila és Wenninger közös roséja... nálam verhetetlen... kapható a boltokban... és még 3 évesen is megiható, ami rosé esetében ritka... persze frissen jobb :)
Rosé az lesz, igaz az is kékfrankos. Irsai olivér kicsit édes női bor. Gere-Wenninger... erre passzolok, sajna fogalmam sincs milyen rosé.... kicsit világosíts fel kérlek:-)
Nyakas - Budai Irsai Olivér 2010
Gere- Wenninger - Rosé 2010
Köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot, ki próbálok egy-két dolgot! Mondjuk halat azt sose veszek, mindig a horgász barátok gondoskodnak rólunk, ezért sajna azt nem akarok készíteni, mert a gyerkőcök miatt ki kéne filézni és arra most nem lesz idő. Viszont szeretnék egy-két véleményt hallani, hogy milyen borokat szerezzek be erre a bulira. Nekem ami saját az kékfrankos (idei év sajna elég világos, de ízre szvsz finom) ezerfürtös és szürkebarát van. Viszont nem tudom, hogy ilyen pácolt sültekhez mi illik igazából. Minden véleményre kiváncsi vagyok:-))
Itt hollandba csak olivát használnak,sokkal izletesebb,mármint pácolásnál.
Köret :nagobb krumplit veszel,kicsit előfözöd,kettévágod,belsejét kikaparod,összetöröd,füszerezed kis vajjal,visszatöltöd,a két felet összeilleszted,alufóliába bele és grillezed,isteni finom.
A külömbség a steakot mustárral kenik és nincs fokhogyma.