Regisztráció Elfelejtett jelszó

Gasztronómia

Re: nincs cím

#391975 _pda_ Előzmény: #391945

áhhhhh

gázégővel 2 percig izzítod, majd hajszárító :)

10 perc max, gyorsabb mint bármi ;-)

Re: nincs cím

#391945 Fornit Előzmény: #391862

Én a fa-szén helyett (nehéz meggyújtani) a faágakon(rengeteg van belőlük) sütést preferálom.

Re: nincs cím

#391868 _pda_ Előzmény: #391865

a kutya füle szárad ki, rutinos vagyok ;-)

viszont izben semmi köze egymáshoz

de ne nyissunk erről felesleges vitát, mindkettő jó, kinek mi jön be jobban :)

Re: nincs cím

#391865 hosszhuszár Előzmény: #391862

ott jobban kiszárad a hús, pl tartja, stb...

tárcsán, meg nem tud, ill tud, ha túl sütöd...szerintem...

Re: nincs cím

#391862 _pda_ Előzmény: #391858

nem rossz :)

az előzményekhez,

a tárcsa helyett a f a s z enes grillt jobban kedvelem

ps:

még ezt a fórum motort, kimoderált a f a s z e n et :DDD

Re: nincs cím

#391343 Csokigyáros Előzmény: #391339

ha lesz valamikor időm akkor én is írok egy-két ötletet... majd visszaolvasom hogy mi a kérdés... de most megyek pihenni... nehéz napom volt... a sok NAV-os szívta a véremet... :) jó éjt!!!!

Re: nincs cím

#391339 kerikoma Előzmény: #391335

hmmm utána nézek... most már bánom, hogy nem vittem a saját rosébol egy kis kóstolást, de helyszűke volt nagyon, de már sokat fejlődtünk... pl: sátor csomagba simán tudtam volna vinni legalább 3 palack bort, dehát utólag könnyő okoskodni.... majd legközelebb:)

Camilla lesz csirke is úgy néz ki és köszönöm a tanácsokat, még július 9-ig van idő és bármi eszedbe jut szívesen olvasom:-)

persze ez mindenkire vonatkozik és köszi:)))

Re: nincs cím

#391332 Camilla2 Előzmény: #391302

Ha halat nem akarsz,csinálj csibét,szárny,kis comb ugyanezzel a pácolással,szerintem finomabb,mint a disznó,vagy marha hús,könyebb,hamarabb megsül,egyszerübb is vele dolgozni,kis könnyű salátával,joghurtos öntettel leöntve ,és könnyű fehérborral,vagy rose-val.

Re: nincs cím

#391331 Csokigyáros Előzmény: #391329

nyakas irsaija nagyon jó... nálam mindent ver, testes, bulis fehér bor... nőknek és férfiaknak is... sültekhez, grillekhez nagyon ott van...

a legjobb rosé amit életemben ittam, az Gere Attila és Wenninger közös roséja... nálam verhetetlen... kapható a boltokban... és még 3 évesen is megiható, ami rosé esetében ritka... persze frissen jobb :)

Re: nincs cím

#391329 kerikoma Előzmény: #391320

Rosé az lesz, igaz az is kékfrankos. Irsai olivér kicsit édes női bor. Gere-Wenninger... erre passzolok, sajna fogalmam sincs milyen rosé.... kicsit világosíts fel kérlek:-)

Re: nincs cím

#391302 kerikoma Előzmény: #391089

Köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot, ki próbálok egy-két dolgot! Mondjuk halat azt sose veszek, mindig a horgász barátok gondoskodnak rólunk, ezért sajna azt nem akarok készíteni, mert a gyerkőcök miatt ki kéne filézni és arra most nem lesz idő. Viszont szeretnék egy-két véleményt hallani, hogy milyen borokat szerezzek be erre a bulira. Nekem ami saját az kékfrankos (idei év sajna elég világos, de ízre szvsz finom) ezerfürtös és szürkebarát van. Viszont nem tudom, hogy ilyen pácolt sültekhez mi illik igazából. Minden véleményre kiváncsi vagyok:-))

Re: nincs cím

#391089 Camilla2 Előzmény: #391077

Itt hollandba csak olivát használnak,sokkal izletesebb,mármint pácolásnál.

Köret :nagobb krumplit veszel,kicsit előfözöd,kettévágod,belsejét kikaparod,összetöröd,füszerezed kis vajjal,visszatöltöd,a két felet összeilleszted,alufóliába bele és grillezed,isteni finom.

Re: nincs cím

#391084 Camilla2 Előzmény: #391077

grillezz halat,azis isteni.

bepácolod és a belsejébe rozmaring ágacskát teszel,ugy grillezed,izletes nagyon.