23050-en álltam vételen reggel :( Az vigasztal, hogy legalább a pattincsal jól kalkuláltam:)
23050-en álltam vételen reggel :( Az vigasztal, hogy legalább a pattincsal jól kalkuláltam:)
Lengyelekkel nagyjából hasonlóan mozogtunk, már napok óta lényegesen felülteljesítjük őket. Valahol egálba kellene jönnie ennek szerintem.
majd visszatérek én is ősztől úgy döntöttem
túl jól mennek a dolgok és szopni kell valahol :D
Meg rámfér egy kis unaloműzés.
jahh, itt csak perverzek kereskednek :)
Meg sem lepődöm! Mint ahogy a tegnapi ricsi uppon sem! once uppon a time... :D
zárnám, de a kt éppen lelkes megint, micsoda véletlen... :)
Örülök, hogy végre tetszik valami ,-)
mondjuk csak -0.8%on van bux, de apró örömök is örömök, nem igaz? ,-)
OTPben, legnagyobb kötés: 23.165darab.
MOL-ban: 2000
Richtert leöntötték 48darabbal nyitóban -1.4%ra,
ez még nem a nagy alapok féle öntés egyelőre.
Ne felejts el megint időben zárni, nehogy sokadszor tolatásba kapcsoljon a vonat!
Ez ám a bosszú :D
Bud remélem Te már kisebbfajta ünnepséget rendeztél ilyen esésnél :D
Vajon ma kivel s mivel akarják menteni a piacot?
Hali, megfordította euroval szemben az FXtipp topikba berakott fej-vállas chartom, mint trendfordító ,-)
Mondjuk most van a január óta tartó emelkedő 38.2es szintjénél.
Bux hatiról is valamit? Letörte 23.500at, és megint nem hittem el ,-)
Jó reggelt mindenkinek! Az elmúlt napokban tartottam a shortokat, persze nem nyitott nagy minuszban.
Tegnap zártam a shortomat, erre ma -1%ban nyitott! Véremben van a tőzsdézés :)
Zárni kell azt ma mert sok lesz az! :)
(Végre erősödik a $ :) )
nem vitték el a pakkom, ezért ráadtam 120on még.
akkor ma is eltévedt :)
sztem nagy esésbe ne reménykedjetek.. görög cuucos már be van árazva...egy kis korreksön szabadság elötti realizálások...sztem 23280 alá nem megy bux 1112.. ez is csak a mutyi miatt..nagyon lekvár a forgalom..
szerintem:
- Mollit megfogta a 200 napos, pattanás lehet
- ricsi keménykedik, lendületből ment át a 35500-as ellenálláson, még minimum 500 forint van benne 36500-ig, ott talán korrigál/fordul.
- oti alatt szép nagy űr van 5600-ig, egy hónapja szorítja lefelé a 20 napos mozgó, miért most törné át
Prompt bux és hati is visszazárt 200 napos mozgó fölé, ráadásul a nagy forgalom (hatiban) rövid távú fordulós jel is lehet, innen most pattanhat valamennyit.
Hosszabb távon a fene tudja. Az éves emelkedő trendvonalak egyelőre még tartanak, de most még inkább azt mondanám mint 23800 körül, hogy inkább lefelé áll minden.