Előtte már nem,aki el akarta már eldobta.
lesz még borulás a felszorzás előtt biztos majd menekülnek páran
egy optimista vélemény
a meg holnap lehet venni utána szünet aztán majd nyit 500on.
marslako2
hoppá, megint borult.
legyen ön is optimista zoltán
de szerintem az állam nem elégszik meg az 5% hanem veszi tovább RE média birodalom.
marslako2 tódi
ez viszont friss:
"A várt huszonötezernél kevesebb, mintegy tízezer fizető vendége volt a Budai Gourmet gasztronómiai fesztiválnak. Az idén először a Sziget Kft. által megszervezett esemény így veszteséges volt” – tudta meg a Világgazdaság"
http://www.vg.hu/vallalatok/szolgaltatas/veszteseges-lett-a-sziget-uj-fesztivalja-351291
Áruld már el, hogy milyen csodára vársz ebben a cégben? :)
Hogy beszáll egy nagy és megveszi szőröstűl bőröstűl az adósságaival együtt? :) Olcsóbb egy új céget alapítani és oda átmutyizni (?) a Szigetet, mint ezt megmenteni.
Már csak a jelzáloggal terhelt Sziget van benne, ami jelentős értéket képvisel, semmi más, ezt meg horror áron vetetik meg az Econettel. Az Est lapokhoz és az Exithez meg bőven elég lenne egy Bt. vagy Kft., de ez Magyarország és a Genesis féle hulladékokból kiindulva nyilván itt is húzni fogják a dolgot, mint a rétestésztát, ameddig csak lehet.
"Az Econet a közelmúltban jelentette be -- az ügyfél nevét üzleti titokként kezelve -- egy százmilliós nagyságrendű bevételt eredményező fejlesztési megbízásról szóló szerződés aláírását."
ezt akár ma is írhatták volna, és akár a phyllel kapcsolatban is :))
vadkapitalizmus :)
azt nem értem miért nem adta el az egészet?? vagy annyit, hogy a db száma tízzel osztható legyen.
A másik, hogy az "állami" pakk elég ahhoz, hogy a felszorzás után (280ft) ugyan ide visszaessen; akkor kb forintonként lesz bent 1200-1300 db; most ugye 1 ft-ra 220.000 db jut, ezt ha kihúzzuk 10 ft-ra, az 22000 db; de miután sokan parázni fognak így vegyük a felét. szóval 350.000 db-ot mire elad ennyi vevőnek, simán letolja bőven 100 alá. ahogy írtad, senki nem lesz aki belenyúljon; hacsak nem adnak ki vmi extra jó hírt.... csak ugye, már nincs olyan területe a cégnek ahol pozitív, ütős hír jöhetne. szerintem is, 80%, hogy cél a 100 ft alá, aztán még jöhet a korábban említett tőkecsökkentés névérték-variálással, majd tőkeemelés 25 ft-on itt is, mint a tyúkosnál.
régi trükk..még gyurcsány idejéből..nyugdíjalapokkal megvetették vipek papírjait..
nyugalapok jövedelmet átlagoltak..abba belefért..soknál a fele pénzed elment.. csak a sok birka erre már nem emléxik..azt mondták 15-20évben kell nézni...gyurcsótiék terve az volt a nyugdíjkifizetések elött csődöt jelentett volna pár nyugdíjalap.. délamerikai frencsájd..
:) nem lankadsz... ez már személyes..úgy érzem..
Plusz az állam mit kezd ezzel az 5%-os pakkal. Ha leönti, még névértékemelés után is erre a szintre kerül a papír. Nem lesz már ember, aki ennyit ezek után még felszívna, nem beszélve a több, mint 700 konti hatiról.
Most az a kérdés, hogy érdemes e lentebb ütni az árfolyamot új ATL-re.
Nincs itt semmilyen nagy tulaj és nem is volt. Agyontömtek vele mindenkit 30 felett is.
Ki szállna be egy olyan cégbe, ami tele van hitellel és már lényegében tényleg csak az Exit, Est lapokkal büszkélkedhet, plusz egy eléggé túlárazott, jelzáloggal terhelt Szigettel? Egyszerűbb lenne csődbe vinni az egész kuplerájt, mert ebből a büdös életben nem lesz már semmi. Még a Sziget sorsa az, ami izgalmas lehet, de ezt is valahogy át fogják szerintem játszani (véleményem szerint Nobilisnek), merthogy ebből további akvi nem lesz, arra fogadni mernék.
ha nincs új nagy tulaj, akkor bazi nagy tömés volt. Fura ez nekem...