Regisztráció Elfelejtett jelszó

Csányi: az OTP-csoport tovább terjeszkedik

Re: nincs cím

#391849 banyaiz Előzmény: #391721

Meg. Igaz nem vagyok olyan biztos benne Vikit nagyon bele kellene engedni ezekbe a dolgokba, foglalkozzon inkább a forradalommal kulturális oldalról ott kevesebb kárt tud okozni. :)

#391727 holnor Előzmény: #391726

a nyilatkozatok alapján évek óta keresnek felvásárolandó bankot a térségben, de eddig nm találtak. már belátták, h az olyan kis bankok, mint a szlovák v a román leány sok szempontból nm túl szerencsés. Romániában organikus növekedésről is szó volt, de vszínű az akvi az egyszerűbb út.

#391726 pepe01 Előzmény: #391721

Végre elolvastam teljes cikket:)

Van négy környező országban is érdekeltsége a banknak, ahol előnyös lenne a terjeszkedés. Talán célszerűbb lenne erre koncentrálni.

#391711 pepe01 Előzmény: #391689

Jól beszélsz UFF!

Emlékszem pont két éve történt, hogy a károgók szerint az ukrán leány teljes pénzkidobás volt ! :)

Utólag mindig jót kuncogok ezeken a storykon.

#391690 holnor Előzmény: #391680

én sem ismerem, de sztem a szokásos a felállás: adott egy feltörekvő gazdaság, sok nyersanyaggal. nagy tehát a növekedési potenciál, de a bankrendszer viszonylag fejletlen, alacsony az eladósodottság.

#391689 banyaiz Előzmény: #391683

Egzotikus célpontok. Mondjuk nekem furcsa, hogy ennyi feszültség van ők meg akvizíciókról beszélnek, mondjuk beszélni lehet az nem kerül semmibe. :)

Pepe01: Vinokurov is kazah talán ha jól csalódom. Van egy nagyon jó harcsás víz arra láttam róla egy filmet Ili folyó delta vidéke. Az elég nomád helynek nézett ki, biztos vannak fejlettebb vidékek is

#391683 akpo7 Előzmény: #391680

Almaty nem sokkal olcsobb, mint Moszkva. Turkmenisztan az mas teszta, arrol fogalmam sincs...

Szoval annyira nem rosszak a celpontok, de sztem draga akvik lehetnek ezek, szoval a piaci megiteles kerdeses.

#391680 banyaiz Előzmény: #391677

Valószínű , nem igazán ismerem ezeket az országokat Kazahsztán sem éppen itt van a szomszédban, nomád állattartás, meg jó érintetlen horgászvizek vannak arra, de bankilag mi lehet az passz. :)

#391677 holnor Előzmény: #391673

gondolom kisebb a verseny, mint itthon, ergp nagyobb a marzs. ez pedig elég nagy motívációt jelent :)

#391673 banyaiz Előzmény: #391577

Múltkor Vietnamot emlegette a főnök. Aztán jött Románia ahol állítólag már van is célpont. Most Kazahsztán , Türkmenisztán. Ambíció az van ezt szeretem. Mondjuk azt nem tudom egy Türkmenisztánban milyen pénzügyi élet lehet, érdekes lehet ott bankolni. :)

#391577 zsozso Előzmény: #391559

Még az is lehet, hogy ez nem poén:) Hiszen az MLSZ-nek is az elnöke.

Persze nyilván azért nincs összefüggés.

#391575 holnor Előzmény: #391559

célpont Kazahsztán, Türkmenisztán. akkor eddig tartott az alacsony kockázatvállalás; ha ezt meglépik, az azt jelenti, h szerintük vége a válságnak, újra a magasabb hozamú (kockázatú) befektetések felé lehet fordulni.