L'ecsó :D
Görögország csődöt jelent ez alatt arra gondolsz megtagadják a hiteleik visszafizetésének egy részét? Mert ha igen akkor a piac azt negatívan értékelné gondolom. :)
Mert most is kvázi csődben vannak piacról nem tudják magukat finanszírozni.
22.802ön a 200napos, fölötte vagyunk pár ponttal.
Ez már kezd elég ronda lenni.. kérdés mit tud 200napos ma.
Rozsdáskilincs avatar kérdés: én sosem tudom megfejteni őket, és mindig megdöbbentenek.. ezt a kisembert én nem ismerem, de ha jól emlékszem Ő már 5x-en túl van életkorban, nem tudom hogyan jönnek ezek az avatarok, picit komolyabbat várnék tőle, de lehet bohókás ember, bár én egy picit konzervatívnak itélem meg, picit Lupin stílusos számomra, és nem megy hozzá egyik avatar sem nekem ,-)
Remélem nem haragszol meg Rozsdáskilincs, de tudod mindig ez volt a véleményem a képekről, természetesen mindegyiknek van mondanivalója a gazdájának, Te biztosan érted, én vagyok csak maradi.. :)
Árva gyerek (22514-22463)
OTP-vel senki nem akar kereskedni?
Kíváncsi vagyok, hogy az amiknál mikor indul meg az öntés, de szerintem derült égből a villámcsapásként fog jönni a szakadás!
A BUX határidőt elnézve is eléggé rezeg a léc!
BUX határidős real time árfolyamdiagram ingyen, az utolsó 1 óra, aktuális nap, utolsó 1 év árfolyamdiagramja itt (2 percenként automatikusan frissülve):
Na ezek mennek a lecsóba :D
este meg teke - buli party lesz gulyás leves főzéssel :DD
Holnor - szerintem most törjük azt is...kizárt hogy ne menne át rajta.
prompton nálam 800, aztán 500 a támasz. kezd érdekes lenni :)
prompton nálam 800, aztán 500 a támasz. kezd érdekes lenni :)
Szerintem pedig így a sáv alján teljesen jól tükrözi a hangulatot. :) Szerintem maradjon.
Szerintem pedig így a sáv alján teljesen jól tükrözi a hangulatot. :) Szerintem maradjon.
MOL eléggé összeomlott..richter meg +1,3 % -on ...mindig ez megy...áh nevetséges...
Na, akkor 1:1 a szamár és Stevie közti versengés állása :))
találó az új avatarod, nagyon illik a hozzászólásokhoz :D
A sávalján kopogtat az index a shortosnak kedves látvány:) igéretes kezdésnek megfelel
Szia
Nem látok semmi különlegeset a bux grafikonon, szépen oldalazunk.
Please tedd vissza a szamaras avatartod:), ne kelljen aláírást gyűjtenem:)
de mégis a bux tart :) olyan, mint a taft :)