Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#391591 BudFox Előzmény: #391496

nemtudom hogy hosszabb távon merre megyünk, tényleg nem..

viszont szerintem Görögország csődöt fog jelenteni...

a nép egyre csak sztrájkol...a kis kevés pénz ami a turizmusból bejönne az se kell nekik..inkább sztrájk..

be kéne tiltaniuk a sztrájkot..

kérdés hogy hogyan fog reagálni rá a piac...

USA örülni fog, mert a dolláruk erősödik majd az Euróhoz képest...nem látszik annyira hogy ők is az összeomlás szélén vannak.

#391526 Lovax Előzmény: #391519

Nem fogják ráönteni a piacra, az tuti. Majd letárgyalják hogy piacon kívül eladják alapkezelőknek, nagytulajoknak szvsz. Kérdés hogy lesz-e rá vevő :)

#391519 fotdm_01 Előzmény: #391513

jaja... nagyon nem figyeltem, de pont ma reggel a gazdasági rádióban beszélt valami illetékes, hogy a részvényeket is - valamekkora időtávon valamekkora mennyiségben - értékesíteni kell mert arra épül a költségvetés.

#391513 banyaiz Előzmény: #391504

Elvileg mnyp vagyonátadás megvolt. Ha nem jön újabb forradalmi irányváltás akkor a terv az velük, hogy az állampapírokat bevonják ezzel csökkentik államadósságot, a részvények közül a nagyokat megtartják Oti, Mol stb, a picikkel mit kezdenek az jó kérdés szerintem még ők se tudják. :) De azt viccesnek találnám, ha oroszoktól megvesszük jó pénzért Mol csomagot aztán az Mnyp-től ölükbe hullottakat pedig kiszórják a piacra. Persze a forradalom sok mindenre képes tehát nem biztos, hogy a logikát kell keresni várható eseményekben. :)

#391507 Lovax Előzmény: #391491

Fájó szívvel megválnék régóta szeretgetett, szobatiszta, 600-as beker átlagú hati long pakkomtól lokális csúcson.

AJánlatokat a szerkesztőségbe, "Szinte már családtag" jeligére kérem.

Re: kl

#391501 banyaiz Előzmény: #391498

jaja ezen már mérgelődtem én is múlt héten, vsz annyi, hogy bróker gyerekek játszanak itt a pöcsükkel 0 forgalom mellett, nincs komoly külföldi aktivitás. Ez mondjuk forgalomból is látszik.

Otit, Molt lenyomták picit, ricsit , telot meghúzták bux ingadozik 200 pontos sávban kb, ez elég siralmas.

kl

#391498 Waszeitung

Hogy szakadjon meg ez párpapíros bét,amikor felfelé mennénk akkor Rg-el ellensúlyozzák az emelkedést,és rá egy napra amikor Oti+Molly elkezd lefelé mászni a létrán,pont akkor áll neki a nagyobbik gyogyós korrekciózni....hetek óta nem mozdulunk semerre,de az ellentétes mozgás majdnem egy napon kezdődik,hát elmegy ez a piac a p..csába!

Most nézem Rg 2e pontot korrigált,ami teljesen jogos ekkora zakó után,de az időzítés mindig bombasztikus béten,ha nem így lett volna már kb 3-400 ponttal lejjebb lenénk..

#391496 banyaiz Előzmény: #391478

QE2 felhozta piacokat elég szép szintekre tavaly nyár óta.

Most kifut, görög kérdés júniusban, usa adósságplafon, piacok idei csúcsokról visszajöttek 7-10%-ot. Kérdés, hogy mindez elég volt e a bizonytalanságok beárazásához, vagy innen jön majd egy komolyabb zakó ami ezt még beárazza.

Ha jön akkor azt megveszem, mert szerintem az irány fel, ha még egyszer hagyják összeomlani úgy igazán a piacot ebben a helyzetben az katasztrófa lenne a világgazdaságnak nincs már eszköz amivel felmenedzseljék.

Csak annyi a kérdés persze szvsz, hogy mekkora bizonytalanság tud eljönni, ennyi amit láttunk itt májusban, vagy ennél azért még lényegesen nagyobb. :)

Van ok parázni de ezek kétélű dolgok ugye félni kell görög mentőakció konkrétumaitól, de ha meglesznek arra esés lesz a reakció? részletektől függ majd, ugyanez többi témára is. Plusz nyár. Szóval küzdelmes időszak lesz itt. :)

#391494 Hathor Előzmény: #391486

mit gondolsz a negatív szcenáriós rajzról?

Tudom Budnak tetszik :D

El kéne hagyni már lefele 200napost, meg a rést lent betölteni, hogy rá is lehessen már fogni az esést.