Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#391272 Amatoregy Előzmény: #391270

Bocs, csak közben szimultán több oldalon pakolok fel hirdetéseket. Itthon kiárusítás van.. :D

Privi ment.

#391265 hosszhuszár Előzmény: #391259

leszúrhatna a régebbi aljára, ott vissza venném...olyan üres az életem arany nélkül...))

Kolléga, mi van önnel?

Munkahely?

#391259 Amatoregy Előzmény: #391094

nekem ma zárult az ezüst shortom... (ahogy nézem napi maxon certiben...)

és beálltam 700-ra certiben. Hátha leszúr....

mindenki aranyol

#391247 lagwagoner

Ma az egyik bevásárló központban, egy mentaolajokkal (is) üzletelő néni, mondta, hogy nem lesz mindennap kint árusítani, mert fizikai arany befektetések közvetítéssel is foglalkozik, hisz az arany a biztos.

Később hazajövök és ezt olvasom:

http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyersanyag/5000_dollaros_aranyar-joslat_erkezett.150965.html

Ritka szép hangulati kontraindikátorok ezek kérem...... :-)

Hamarosan bitang nagy esés lesz?

Köszönöm mindenkinek! hu…

#390940 Rozsdáskilincs

Köszönöm mindenkinek! hunforexet választottam.

Viszont van újjabb kérdésem. Be lehet ide varázsolni a Wig20, Bux, Fbux valahogy?

na eladtam ezüst shortok…

#390915 Ibiza

na eladtam ezüst shortokat(certi) 1160-80körül amiket 800felett picivel vettem..

vettem aranyat...longra.. 1520ról soxor pattan.. ez félpénz.. utána 1500nál.. vettem olcsó eurt is...

hátha görögök kavarnak egyet..

na eladtam ezüst shortok…

#390914 Ibiza

na eladtam ezüst shortokat(certi) 1160-80körül amiket 800felett picivel vettem..

vettem aranyat...longra.. 1520ról soxor pattan.. ez félpénz.. utána 1500nál.. vettem olcsó eurt is...

hátha görögök kavarnak egyet..

#390606 Ibiza Előzmény: #390527

nem akarom én bizonygatni..beírtam előre, láthattad....tizen valahány év tőzsdei tapasztalat megtanított pár dologra... BÉT az mutyi..sok pénzem elment.. a leggazdagabb 1000 magyar bármelyike megmozgathatja..ahogy csak akarja..nem beszélve a külföldieket..

tudatlanul 50-50% az esélyed a nyerésre..félművelten csak 20%..

ha 60-40%esélyed van a pénzcsinálásra akkor már megéri..

#390527 hosszhuszár Előzmény: #390492

Bocs, de legfeljebb szerencséd volt, a piacot, a piaci piacot érteni, talán még gyuribá sem érti...ezt így kijelenteni, kicsit, szerintem nagyképűség....itt, ezen a területen...

Az ingatlan piacát, lehet, hogy érted, sőt állítom, hogy érted, de itt legfeljebb ráérezni lehet.

Könyveld el a szép nyerőidet, de ne bízd el magad, szerintem...

#390492 Ibiza Előzmény: #390443

bét az ovisoknak való.. van aki tanul van aki nem.. te nem vagy poziban..ha beleveszel elmegy tőled.. nem véletlen..

előre mondtam a piac mozgását.. és meg is játszom..tehát értem a piacot.. a piaci piacot..nem az ovisat. :)

#390443 Hathor Előzmény: #390394

Rozsdáskilincs, priviben válaszoltam.

Ibiza: jól van! nyomjad csak, ez való neked, úgy néz ki.

Jobb mint a BÉT ,-)