ja, és mot vagy elad 2 db-ot, vagy vesz 8-at a héten... vagy netán elfeljtette a szorzótáblát? :))
Biztos Andy Vajna vette meg, mert kellett neki az új Terminátor filmhez. :DD
zsír.
így kell ezt; tőzsdén kívül eladta; kár, hogy nem nagy tétel, így fingunk sincs kinek. biztos a leendő,m ost még rejtőzködő nagyböffencs vette meg ezt is. Csak azt tudnám azt a maradék 8452 db-ot minek tartotta meg? :))
http://www.bet.hu/newkibdata/107286896/2011.06.15.tajekoztatas.pdf
Balázs tovább adogatta, már csak 8452 db kell neki a teljes kiszálláshoz.
Gratulálok a PSZÁF illetékeseinek, hogy a tökeiket vakarva végig nézték tétlenül az elmúlt 2 hónapban mindazt, ami ebben a cégben zajlott. Névértékemelés előtt még ez a 8452 db is elmegy szvsz.
Nem tudom, de engem is érdekelne.
de miért került hozzájuk? ki adta az ötletet, hogy vegyenek bele? úgy, hogy már mindenki tudta, állambácsihoz mennek a papírok? és tavaly ősszel már 90 - 100 ft között csordogált az árfolyam....
Nem kellett, így igaz, csak annyi volt a cikkben, hogy a pénztárak (tehát nem egy pénztár) részesedése 5% felett van, miközben 3 hónappal korábban valami nagyon elenyésző mennyiség volt náluk.
nem is kellett.. most kell mert egy kézbe került..
Hivatalosan nem jelentette be senki. Tavaly év vége/idén év eleje (?) felé hozták le először egy PF cikkben, hogy szeptemberhez képest decemberre 5% fölötti lett az MNYP-k részesedése a cégeben.
Kérdés,mit akarnak érte kapni? Lehet egy nagy fehúzás is belöle és utána öntés.
miért lenne?egyben van értéke..nem fogják beszórni.. rájelentkezik valaki sztem...ezért speki a papír..
viszont ezzel 3 hét múlva szépen vissza lehet tolni az árfolyamot 30 ft alá... lesz 350.000 db "öntésre" váró mennyiség.
:) kb.. a legyek hordták össze..annyira nem ufó jelenség...sok pici sokra megy..
Valószinü több alap benntlévőségét most összevonták.
Hát nem én leszek aki erről kiokosít téged. :D
De hivatalosan én nem láttam erről semmit, pedig anno sokat foglalkoztam vele.
arra lettem volna kíváncsi, hogy az Erste média cégben, vagy ahogy itt írják Este média, de legyen nekünk elég, ha csak Est médiának hívjuk, szóval ebben a cégben korábban mely mnyp-k kaptak részesedést, és mennyit. Ugye nem volt sosem hivatalosan egyik mnyp-s pénztár sem 5% felett?
"Ötszázalékos tulajdonrészt szerzett az Este Mediában a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap. A magánnyugdíjpénztáraktól az államhoz folyó vagyon egy részét fektették be így. A tőzsdén Econet néven forgó Este Media Group vesztesége tavaly óta 43 százalékkal nőtt, fizetési gondokkal küszködik."
azt nem lehet tudni mi lesz a felszorzás után
kiürül a könyv a biztos, szokatlanul üres lesz
hiszen a mostani eladók visszavonásig állnak bent
felszorzással kiszedi a bét ezeket.
érdemes most lenn beállni kisebb vételekkel 25 ig utána meg ima a felszorzásnál Đ