Miről beszélsz?
Unatkozol?
Nyilván azért esik "valamennyit", mert osztalék mértékével csökken a cég értéke.
Miről beszélsz?
Unatkozol?
Nyilván azért esik "valamennyit", mert osztalék mértékével csökken a cég értéke.
Téli-tavaszi rally-t majdnem tickre elkaptam:)
12500-14950
Tudod aki odafigyel annak nagyobb esélye van.
Idén már kétszer eljátszották, hogy öntötték a papírt, aztán volt 1-2, pár 1000-es átkötés és utána masszív emelkedés következett.
Amúgy kikérem magamnak Én józsibácsi vagyok! :)
milyen jogon esik pont 850ft ot.
ne mondja már nekem akárki pont ennyit kell esnie. mértnem esik lassan de biztosan
minden tözsdézö elfogadja ezeket a hamis eséseket
.aki nemérti mire gondolok az gondolkodjon
aki tudja a válasz az adjon magyarázatot.de a szintiszta IGAZSÁGOT.AKAROM HALLANImert más nem létezik. csak EGY IGAZSÁG.
850 Ft osztalékért aug. 17-én lehet utoljára venni papírt, felírom a naptárba. :)
én már semminek nem örülök mert nem egy szer voltam 20-40-60% pluszban és mindig többet akartam aztán mindig leesett.és megszivtam . a haszon negyedével.nem lettem volna moho akkor eladomezeket a pluszokat időben. senki nem tudhatja hogy mikor kell venni mikor kell eladni.végül is mindeegggyik részvény még a nagyok is lutri. otp.12000ft aztán 1500. ez t ki gondolta ez csak egy példa .
Legutóbb az éven 15000 alatt fordult, addig remélhetőleg elmegy még osztalék előtt.
14100. már csak 600 ft ot kell felmennie és már megérte hajrá
no mingyá 14000.13700.vettem 100dbot. 14700.ig fel megy augusztusig.aztán lehet vágás.