Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#391161 pepe01 Előzmény: #391155

Többször leírtam már, hogy a nyugis kereskedőknek aranybánya lehet a hati.

ebben a szellemben olyan nyugodtan ülök a shortjaimon mint a templom egere:)

#391155 Alexander Előzmény: #391143

ez egy light-os copó nap volt. Shortosok sem keresték szénné magukat, longokos is parázhatnak akik 23700 körül vettek...

#391154 BudFox Előzmény: #391143

23.580 napi minimum.

már csak ki kell várni míg nyugat megint beadja a derekát.

#391143 BudFox Előzmény: #391133

Jaj de gonoszak vagyunk :DDD

egy 600 pontos szakadás jó lenne ugye Waszi ? :DD de még milyen jó...lehet hogy azért vagyunk ilyen gyengék emelkedésben is most már ? .-)

#391142 Lovax Előzmény: #391136

kóstoló: kár :(

osztalékot én is kapok :)

még májusban vettem :(

a pics@ba hogy most meg a molly nem megy. egyet előre, kettőt vissza.

aaargghh...

#391136 pepe01 Előzmény: #391132

Nem saját vágás volt, legalább még mindig dugig vagyok Richterrel, ha már a hati nem akar esni.

Holnap fizetik az osztalékot is.

#391133 Waszeitung Előzmény: #391131

Legalább vmi jó is van a mai napban,virtuálkolbászt betolnék jó mustárral,koviubival :D

Mikor lesz a leszámolás az mnyp-vel,hátha ott történik vmi..

#391132 Lovax Előzmény: #391126

Contract rollover miatt ugrott meg tegnap óta, a júniusi SP futi 1288-on áll épp most, kvázi ugyanott ahol a prompt.

De abban igazad van Bud, hogy ez nagyfokú pesszimizmust mutat, szeptemberig a népek az index 0,6%-os esését várják. Ez buxira vetítve kb 23 000-as hati értéket jelentene 8I

Ehhez képest a 400-as KT maga a kirobbanó optimizmus :D

pepe, kóstoló lesz? :))

#391131 pepe01 Előzmény: #391125

Na végül kettő disznót vágtunk, de délben már el volt mosogatva 8 hurka kolbász , tepertő kész):)

Látom megint happy mindenki!

#391130 kelvin Előzmény: #391125

nagy kupac állati eredetű, természetes fertilizáló szer = nagy rakás lószar?

:DDD

#391125 Lovax Előzmény: #391121

Oti, ricsi másfél pluszban van, hati meg egy nagy kupac állati eredetű, természetes fertilizáló szer.

#391124 BudFox Előzmény: #391115

(bocs főni, de ez is idetartozik)

SP futures értéke elég nagy differenciát mutat. 7 pont különbség a prompt és a futures között..szerintem nem bíznak az emelkedésben.

#391115 Lovax Előzmény: #391109

Semmi erő nincs hatiban. 100 kontival padlóztatni lehetne úgy, hogy nyugaton 2%, amiknál 1% körüli pluszok vannak mindenhol :((((

#391114 BudFox Előzmény: #391109

azért szerintem sokan tartják a papírjaikat hogy majd emelkedik...és eladnak ha csak vergődés van,..folyton lefordul mindenhonnan..

majd a kitörés elárulja az irányt...de egyelőre semmi...

#391109 Ibiza Előzmény: #391101

áhhh..ne reménykedj..ha megszellőztetnék otp nyakig vett görög államadósság papírt.. na tán akkor..(de ne ábrándozz..konzervatív befektetési politikát folytatnak) 950nálam szolíd ellenállás.. inkább fölfelé az lefelé semmi a 870inkább.. felefelé a 6k.. az ajándék szint..

Buxban sztem felfelé és lefelé egyforma tér van.. ezért vacak szint ez.. szolíd kiegyensúlyozott kereskedés.

aki itt venni akart az vett aki itt eladni akart az eladta.. pánikban kell venni/eladni..

#391101 BudFox Előzmény: #391097

hát megy a kavarás rendesen...

na OTP -ben 5950 az ellenállás...arra koncentráljunk hogy leforduljon róla.

#391097 Ibiza Előzmény: #391075

azért azt is lásd a politika nyakig benne van a gazdaságban.. lásd usa.. hatalmas adó/játék-pénzek vannak az emelkedés fenntartásában.. nem eshet be semmi..másrészt a válság hatására javult a cégek hatékonysága..ez az eredméynekben is látszik..

ha usa megy megy németország..aki az eu motorja.. görögöket nem nagyon akarták felvenni euba..eoro övezetbe.. tudták balkán.. de azt is tudták cserébe bele lehet kényszeríteni őket privatizációba.. ki a privatizáció első nyertese? A német DT...nem véletlen..

Mi nem vagyunk euro övezet.. ezért csak szórványosan hat ránk a görög para.. csak amennyire a sztyeppei papírokat elhajítják ilyenkor..

OTP ott van ahol anno írtam.. 6k +/- 500Fton bőven belül.. ennyi a piaci ára a mai viszonyok között..

OTP meg egyenlő bux-al-- ha nagy forgalommal esik akkor esik bux..