A farzsebes butykosból? :-) Kinek az apukája volt az?
A farzsebes butykosból? :-) Kinek az apukája volt az?
még egy kicsivel arrébb, nem pont a patakparton :)
van egy szexárdi cimborám is, egyszer már ő is vendégül látta a bandát, eszméletlen jó borokat mutatott.
server error volt már megint....
értem,ott is ismerős vok,mondhatni 1989-1993 között Szekszárdon éltem,alkottam:)sőt gyakran járok vissza...
értem,ott is ismerős vok,mondhatni 1989-1993 között Szekszárdon éltem,alkottam:)sőt gyakran járok vissza...
Nem, 1 nagyon jó cimbora bajai. Én a Duna másik oldalán nőttem fel, de jó ideje Bp-en élek tanulás, majd munka miatt.
Te eredetileg Bajai vagy egyébként?
akkor szerencsésebben fogtad ki,mint én:)ezt a hallé bulit,meg társulat függő is..:)
Nálunk ez a baráti társaság egyik éves összejövetele, de a térre csak ismerősöket üdvözölni tántorgunk ki éjfél felé, amúgy kertiparti van! Első nap tárcsás sütögetés, este buli a Riversideban, másnap józanodás a Sugovicában. Este hallé főzés, majd irány a tömegbe bulit keresni. Vasárnap dinnye, fekvés és irány vissza Büdipest.
Az elmúlt 3 évben mindig dög meleg volt és napsütés, esőt még nem kaptunk.
na arra nem tudnak elcsalni többet,az tuti..(Bajai hallé főző)....egyszer vagy 2szer voltam....
talán 1999-ben....először....meg rá két évre talán 2001-ben...
azt a buzgár nagy tömeget,na meg mikor begyujtanak a bográcsok alá kánikulában azon az aszfalton-téren....
hiába voltam ittas nem segitett,ugyan nem aludtunk ott...de akkor Kiskunhalasi lakosként teljesen felesleges is lett volna....szerencsére bent a sugó szigeten volt asztalunk....ráadásul hivtak vmi lajcsi tv2-es bulit oda akkor estére.....ááááá,nagyon szinten aluli volt.
ekkor ráadásul cefet meleg volt...
másik alkalommal meg pánik hangulat volt....kitört arra a tömegre egy cefet nagy eső vihar.....na ne tudja meg senki mi volt ott.......annyi ezer összezsufolt hüle ember.....
na többé soha:)))
Hát amikor az egyik hölgy apukája is odajött a vegyigyümijével, ott már hirtelen sok volt a kóstolás:D
Szép emlékek!
Azt a srácot sajnálom, hogy nem tudtam már meghívni egy páleszre, aki a Tankcsapda koncerten a kezembe nyomta a korsó sört...
Július 7. nagyon közel van a bajai halfőzőhöz, oda meg nem szabad másnaposan menni, mert 2 éjszakás buli :)
Értettem!!! Legyen úgy, csinálok:))
Utána kell járjak, hogy lehet e még kapni földiepret a termelőktől....
vagy csak mindenkiből többet láttál... :)))
mindenkinek megjött az ikre, meg a trikre...
Nem arról volt szó, h csinálsz? Ha nem, csinálj! :-)
Megígértem, hogy küldök? Vagy a receptet? Te lehet abba a fehér valamibe amit barátnőd kínált raktál valamit?:))
Emlékszem, hogy beszéltünk valamit, de túl sokan lettünk már ott a végére:)
Pájinka. :-)
A talin már rá volt kötve a doboz tetejére, nem kellett cipelni. Az új verzió kisebb lesz. :-)
Olyant csináltass amit ha leveszel, beleférjen a dobozba és nem kell a barátnődnek a kezébe cipelnie, mint legutóbb:-) Azért azt bírtam, amikor a kis szőke szoknyája alá kipufogtál:D
Az epres verzió, az mi is volt?
Csak itthon tört le a középállvány füle, az nem bírta a terhelést. :-)
átfértél a híd alatt, vagy magasságkorlátozás rád is vonatkozott... :)