Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#391060 Bendeguz Előzmény: #391055

még egy kicsivel arrébb, nem pont a patakparton :)

van egy szexárdi cimborám is, egyszer már ő is vendégül látta a bandát, eszméletlen jó borokat mutatott.

#391056 Sumér harcos Előzmény: #391050

értem,ott is ismerős vok,mondhatni 1989-1993 között Szekszárdon éltem,alkottam:)sőt gyakran járok vissza...

#391055 Sumér harcos Előzmény: #391050

értem,ott is ismerős vok,mondhatni 1989-1993 között Szekszárdon éltem,alkottam:)sőt gyakran járok vissza...

#391050 Bendeguz Előzmény: #391047

Nem, 1 nagyon jó cimbora bajai. Én a Duna másik oldalán nőttem fel, de jó ideje Bp-en élek tanulás, majd munka miatt.

#391047 Sumér harcos Előzmény: #391046

Te eredetileg Bajai vagy egyébként?

akkor szerencsésebben fogtad ki,mint én:)ezt a hallé bulit,meg társulat függő is..:)

#391046 Bendeguz Előzmény: #391043

Nálunk ez a baráti társaság egyik éves összejövetele, de a térre csak ismerősöket üdvözölni tántorgunk ki éjfél felé, amúgy kertiparti van! Első nap tárcsás sütögetés, este buli a Riversideban, másnap józanodás a Sugovicában. Este hallé főzés, majd irány a tömegbe bulit keresni. Vasárnap dinnye, fekvés és irány vissza Büdipest.

Az elmúlt 3 évben mindig dög meleg volt és napsütés, esőt még nem kaptunk.

#391043 Sumér harcos Előzmény: #391035

na arra nem tudnak elcsalni többet,az tuti..(Bajai hallé főző)....egyszer vagy 2szer voltam....

talán 1999-ben....először....meg rá két évre talán 2001-ben...

azt a buzgár nagy tömeget,na meg mikor begyujtanak a bográcsok alá kánikulában azon az aszfalton-téren....

hiába voltam ittas nem segitett,ugyan nem aludtunk ott...de akkor Kiskunhalasi lakosként teljesen felesleges is lett volna....szerencsére bent a sugó szigeten volt asztalunk....ráadásul hivtak vmi lajcsi tv2-es bulit oda akkor estére.....ááááá,nagyon szinten aluli volt.

ekkor ráadásul cefet meleg volt...

másik alkalommal meg pánik hangulat volt....kitört arra a tömegre egy cefet nagy eső vihar.....na ne tudja meg senki mi volt ott.......annyi ezer összezsufolt hüle ember.....

na többé soha:)))

#391036 kerikoma Előzmény: #391027

Hát amikor az egyik hölgy apukája is odajött a vegyigyümijével, ott már hirtelen sok volt a kóstolás:D

Szép emlékek!

Azt a srácot sajnálom, hogy nem tudtam már meghívni egy páleszre, aki a Tankcsapda koncerten a kezembe nyomta a korsó sört...

#391035 Bendeguz Előzmény: #390961

Július 7. nagyon közel van a bajai halfőzőhöz, oda meg nem szabad másnaposan menni, mert 2 éjszakás buli :)

#391033 kerikoma Előzmény: #391026

Értettem!!! Legyen úgy, csinálok:))

Utána kell járjak, hogy lehet e még kapni földiepret a termelőktől....

#391023 kerikoma Előzmény: #391019

Megígértem, hogy küldök? Vagy a receptet? Te lehet abba a fehér valamibe amit barátnőd kínált raktál valamit?:))

Emlékszem, hogy beszéltünk valamit, de túl sokan lettünk már ott a végére:)

#391019 KawaBazsy Előzmény: #391015

Pájinka. :-)

A talin már rá volt kötve a doboz tetejére, nem kellett cipelni. Az új verzió kisebb lesz. :-)

#391015 kerikoma Előzmény: #390993

Olyant csináltass amit ha leveszel, beleférjen a dobozba és nem kell a barátnődnek a kezébe cipelnie, mint legutóbb:-) Azért azt bírtam, amikor a kis szőke szoknyája alá kipufogtál:D

Az epres verzió, az mi is volt?