Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#391090 Lovax Előzmény: #391075

Lassan kiderül, hogy a bux elmúlt napokban látott úgynevezett "relatív ereje" (mármint hogy képtelen volt esni a nyugattal együtt) arra is elég-e, hogy kitörjön felfelé az emelkedő háromszögből, vagy a kinti piacok emelkedése mellett is képtelen lesz normális forgalommal határozottan elmozdulni.

Ha utóbbi, akkor relatív erő helyett inkább abszolút érdektelenség lesz a helyes kifejezés...

szerk: micsoda élet lett "ideát" az E-Star topikban. Lassan az lesz itt a fő topic, nem a hati :D

#391075 BudFox Előzmény: #391072

igen, de ha már megjegyezték hogy csőd van...akkor már senkit nem érdekel , az oké....de attól még nem javul meg semmi sem magától..

vagy még csak a W alakú válság egy újabb tetején vagyunk..innen fordulunk le ? akkor mi lesz ?

Olyan ez mintha egyre több ember tudná hogy elsüllyed a Titanic...mindenki kezdi eladni olcsón az elővételben megvett jegyeit...aztán mikor már mindenki tudja hogy el fog süllyedni..máris kezdik megvenni megint, mert olcsó.. :DD

#391072 Hathor Előzmény: #391063

Vagy rosszul értelmezed azokat. ,-)

Talán a mélypontból még mindig felállást várnak, hova tovább le?

A csőd már mindenki agyában ott van, de mikor lesz felépülés. Új Zéland is becsődölt, vagy csőd közelében volt 2008 őszén, már nem is emlékszem, hogy végűl is bedőltek-e, aztán csak kilábaltak belőle, 2009re már senki nem is emlékeztünk rá...

#391063 BudFox Előzmény: #390992

pedig csökkentek a kiskereskedelmi árak...és cikk is van hogy senkit nem érdekel a görög csőd ?

egyre csak megy most kicsit felfelé az index....

érdekes hogy csőd, meg ilyen helyzetek már senkit nem érdekelnek ? teljesen megdőltek a közgazdaságtani alapszabályok.

#390992 Lovax Előzmény: #390975

Főni shortol? Én még mindig bízom benne hogy negyedikre átvisszük a 23800-at. :D

@ Hathor: igen, én is ott látom az 50h mozgót, de most hétvégén volt contract rollover, ilyenkor mindig összekuszálódnak a vonalak és rendesen látszik a tradeken, hogy összevissza kötnek a népek. Sokkal kevésbé karakteresek a fordulók. :)

#390984 BudFox Előzmény: #390972

elemzést megnéztem..elég jó lett...:-)) Egon bá -val ketten vezetitek a piacot :))

#390972 Hathor Előzmény: #390943

S&P futiban 1274.97en látom 50órásat, mondjuk fölötte a 100órást is vittük már: 1278on.

#390967 BudFox Előzmény: #390944

szerintem a svájci frank / euró miatt esik most az OTP---és vele együtt az egész BÉT estére lemegy nullára....de majd kiderül

#390943 Lovax Előzmény: #390936

Amcsi hatik két hét óta másodszor kerültek most az ötven órás mozgó fölé, ha ezúttal tartós lesz odakint a trendforduló, az elviheti a hátán a BUXot és a határidőnket is felfelé.

#390936 BudFox Előzmény: #390908

Hát ez nem lehet igaz.... :-))) :DD

de azért....Görögországot megint leminősítették..sebaj...arra esni kéne.

#390913 Alexander Előzmény: #390908

Jó reggelt :)

Hát igen, én sem igy képzeltem el a nyitást, de sebaj! A jó oldalát nézem, lehet majd ráadni 24k-nál is! (persze nem emelkedésben, hanem esésben)

Yo reggelt! megy a masz…

#390908 Hathor

Yo reggelt!

megy a maszatolás tovább a szűkülésekben ,-)

Gondolom Budfox nagy bánatára, és teljes kiakadására, hogy ez nem igaz.. csoda bux.. mondaná :)

Elemezés kirakva blogba fent, bux szinten.

Szép hetet, sok pénzt mi…

#390885 Lovax

Szép hetet, sok pénzt mindenkinek.

Jól látom hogy a ma hajnali meghúzásokkal az ami futik a pénteki piaczáráskori értékeik fölé kerültek?

Hatiban pozitív nyitás sanszos?

Tudja valaki mire a nagy hepinessz?

#390826 Csilla76 Előzmény: #390823

nyugi, az is meglesz, amilyen ütemben haladnak és tüntetnek megszorítások ellen, és nem csinálnak semmit, eléri őket a végzet:-)