Rutinos csapat vagyunk, Én fogom a farkát :)
Pikk-pakk szétborítjuk, aztán irány a pince.
Amcsik kilőttek, már csak egy görög csőd mentene meg minket.
Rutinos csapat vagyunk, Én fogom a farkát :)
Pikk-pakk szétborítjuk, aztán irány a pince.
Amcsik kilőttek, már csak egy görög csőd mentene meg minket.
hu, nyáron húzós a disznóvágás, izzadni fogtok mint a disznó:-DDD aztán gyorsan jégre húst, nehogy baj legyen:-)
Holnap megyek vidékre, családi összejövetel keretében levágunk 3 disznót.
Remélem a holnapi hati záró nem lesz a pénteki felett.
legyen, engem nem zavarna, bár akkor is szerintem mélyen fog nyitni, majd szépen felhúzzák. Max kistoppolnak, de legalább rá lehet adni utána.
Szép Pünkösd hétfőt mkinek!
Nálam van még ennél nagyobb beszűkülés is oldalazásban.
Csináltam két darab hetes, két darab napos, két darab 30 perces chartot buxra.
lehet holnap blogba kirakom reggel.
Egyre több negatív hír lát napvilágot, csak nehogy sc legyen a vége.
1000 pontos sávban mozog a Bux (prompt), igazából amíg nem lép ki ebből a sávból, addig nem is kellene nyitni, csak figyelni.
Bejelöltem a charton a rések alját és tetejét illetve alul a 200 napos EMA és felül az 50 napos EMA.
Sajnos nem fért már rá a Bollinger és a fibo sem (nagyon zsúfolt lenne), lényegében mindkettő és az RSI is az esést támogatja.
Igen, nekem is az volt a tervem hogy 24k-nál short, sőt 23950-re tettem be egy nagyobb eladást, azt már nem látogatta meg. Szerintem jövö héten nem is fogja...
Szerintem a hosszú hétvége miatt is adták a MOL és OTP papírokat.
Már korábban levezettem , hogy 24000 felett szinte biztos nyerő a hati short, továbbra is ehhez tartom magam.
Szerintem többen szivnak ha lefele megy, mert utána megint mehet bármerre. Ha most felhúzzák, akkor igen valószinü hogy hatalmas szakadás lesz belőle, amire már jobban lehet készülni.
Ha hétfőn lennénk nyitva, kb. olyasmi napi mozgást képzelnék el, mint a japán paránál volt, csak enyhébb százalékban.1- 2%-os minusz körül nyit, visszahúzzák pénteki zárószintre, utána a végén beöntik.
Keddre nincs tippem :)
Arra játszanak a "Bux-ot tartók" , hogy fordulnak az amcsik az emelkedő csatorna aljáról és csinálnak itthon sc-t.
Igen, technikailag valóban. De a nyugati tőzsdék mozgása többször volt hatással a buxra, mint ahányszor technikailag a bux függetlenné tudott válni Usától. Persze, valami oka van hogy tartották, a kérdés hogy meddig gondolják így.
Nézd meg a prompt Bux chart-ot.
Azt láthatod rajta, hogy az árva gyerek még él, valójában nincs erő a papírokban és folyamatosan szűkül (bizonytalanságot tükrözi).
Jó reggelt (csak pálinka nélkülit) szerintem az fájna sokaknak ha esnénk egyet jó mélyre, Usát behozva, és utána egy hirtelen rántással fel. Az elmúlt két hét azt próbálta elhitetni az emberekkel hogy jó a long...
Ezt az állításodat elküldöm a mythbusters műsorba:)
Én is hallottam már, de honnan származik?
Most felmerült egy olyan forgatókönyv bennem, hogy kedden gap-el nyitunk felfele, mert amcsik korrekciózni fognak.
a parketten levők 90%-a veszteséges hosszú távon. jellemzően ahol a nagy pénz, ott a nyereség.