Ja, és akkor sem leszünk okosabbak csak a múltat illetően. :)
Ja, és akkor sem leszünk okosabbak csak a múltat illetően. :)
Húzd meg ereszd meg játék ez Az nyer akinek sok lové lesz a számláján.
Nehéz idők, nagyon észnél kell lenni most, könnyen lehet nyáron megparáztatják a népet, de ellenkezőjét is könnyen el tudom képzelni, egy beijesztés, aztán megint szétvásárolnak mindent. Majd okosabbak leszünk pár hónap múlva. :)
persze..megvárják míg sokan eladnak..hogy aztán megvehessék tőlük olcsón....de ki nyer a végén ?
Ki járt jól aki 2008-9-ben eladott , vagy aki megvette tőle? :)
Amúgy legtöbb alapkezelő akkor tud eladni, ha az alapból pénzt vonnak ki, persze vannak átsúlyozások is.
Egy dolog ami szvsz lényeges lehet bár én nem vagyok egy nagy TA tudor, 2011. márciusi mélypontok amcsiknál, azt figyeld vsz, sp-ben mondjuk 1249-50, 1-2%-ra van tőle, ha azt átüti és beszakad akkor eljön a te időd. :) Persze amilyen móka mikik még átütik csak az érzés kedvéért, hogy aztán feltépjék.
KÖSZI, gondolom kt legalább 500 pont.
csakhogy épp a cikkben írták..lehet hogy ezúttal ha lapattan, akkor nem fog olyan könnyen visszapattanni..
áh...brókerek semmit sem tanultak :D
erre azt mondom neked,volt ki kiülte a 2008as öntést is és vár....akkora mennnyiséget nehéz gyorsan mozgatni
mégsem lett akkora öntés a végére....érthetetlen ez az optimizmus még mindig....
a befektetési alapkezelők annyira felelőtlenek hogy nemigaz...vagy semmit sem tanultak az előző krachból ?
mert pihenni akarok a hétvégén:-)), akármi lesz hétvégén nem érdekel. nem kapcsolom be a híreket:-D
mennyi lett a záró?
23555nél vettem vissza a shortot. még jó hogy nem voltam itt az utolsó egy órában:-)
Legalább nem vagy minúszban vele :)
És reálisabb innen egy méretes zakó, a meglátásom szerint...
szerintem záró szakaszban óriási lekötés lesz..le is vagyunk maradva az esésben..USA is esik 7 napból csak tegnap volt emelkedés...szóval hétvége, ünnep...meg vannak ijedve a nagybefektetők egy kicsit...