Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orco

Re: nincs cím

#390647 zeeh_ Előzmény: #390607

Ne ess te is Babics Egon professzor hibájába, hogy az Orco hazai chartját elemzed... :)

Párizsban van a fő piaca, amerre kint mennek, arra megyünk itthon is. Az, hogy ehhez itthon mennyi forgalom társul, nem sok mindent jelent.

#390623 hAliG Előzmény: #390617

Igen, sajnos az utóbbi időben az itthoni chart nem annyira mérvadó.

A kintin mostanában azért rendesebb forgalom van. Pl. márciusban ~1.5 mrd Ftnyi volt egyik nap. 565ezer db részvény forgott. Ezen az éven majdnem minden nap megvan kint a 30-60ezer db-os forgalom.

Itthon sokszor meg meg sem moccan, de ki lehet azért ugrasztani a nyulat a bokorból. Amikor kiszálltam a héten, beraktam 1600db-ot, és vittem szépen egyre lejjebb az ajánlatot, 2290-nél robot (?) egyből megvette :)

#390617 Koffein Előzmény: #390607

nem tudom te mit nézel, de az én grafikonomon több mint 25e db-os és 220e €-os forgalom volt pénteken... és ha még nem vetted volna észre, mi nem a bét-en szereplő orcot nézzük, hanem a párizsi tőzsdén forgót, mert azaz irányadó, így a grafikonokat is az szerint húzogatjuk, rajzolgatjuk, ha meg arra a grafikonra rárajzolnak egy mikiegér fejet, akkor kiskanállal eszem meg váci1et...

#390607 Ibiza Előzmény: #390566

ne viccelj..őszintén...1millió alatti forgalmú cégre milyen vonalat akarsz húzni.remélem viccelsz..ha akarják mikiegér vigyorog rád a chartodból..

kötések száma: Number of contracts: 7

forgalom (db): Turnover / volume: 371

forgalom (Ft): Turnover / price (HUF): 844,035

#390602 Koffein Előzmény: #390598

Jah, oldalazva fog 2000környékéig csökkenni :)

Ez nekem is kevés, de már megtettem a tétet, veszteséggel nem akarok kiszállni, feltéve, ha tudnám, hogy van egy olyan papír, amin a veszteség visszajön max1hó alatt és nyereség is van rajta...

#390600 Koffein Előzmény: #390591

Nem is kereskedem már, csak rossz nézni, ahogy folyamatosan veszít értékéből a pakkom :) bezzeg tavaly, amikor rfv-ben úsztam, csak dagadt a májam az adria mellett, hogy milyen jó papírba tettem az ubi szezon idejére... most meg, nem hogy stagnál, de előreláthatólag mélyrepülésbe kezd, oszt júni, aug környékén átlagolhatok, hogy valami jó is kisüljön belőle őszire :)

#390598 Hibaz Előzmény: #390569

Szerintem ez már oldalazás,és amit említettem,hogy 2400-as heti sáv alatt ez nekem nagyon kevés....

#390591 zeeh_ Előzmény: #390579

2-3 hónap az pont beleférne, nyáron pihenni kell, nem tőzsdézni. Gyalázzák le akkor most már 7.1-7.2 vidékére, oszt' majd jól feltöltjük a készleteket. :) Ez is ravasz terv. :DD

#390579 Koffein Előzmény: #390571

A népi megfigyelés szerint ha a vonal alá zár, üti a 100 naposat, meg metszi a 20 napos az 50 naposat akkor 2-3hónapig folyamatos csordogálásnak leszünk tanúi...

Igaz, hogy veszik, de színjáték is lehet, ki tudja mennyi papírjuk van még különböző offshore cégeken keresztül, amiket folyamatosan adogatnak...

#390571 zeeh_ Előzmény: #390566

Nálam is van egy 2620-as adag. Azt hiszem, elteszem egy időre emlékbe, hogy emlékeztessen a hibámra. :-/ Itt már nem realizálok vagy majd meglátom, egy havi minimálbér lenne a mínusz kb.

Felőlem a nyarat akcióssá tehetik, úgy is csak unalmas ubi szezon van/lesz (így lehetne gyűjtögetni), de szeptembertől díjaznék egy jó hír áradatot, elvégre csak nem véletlenül vették a bennfentesek a papírokat, nagyon is tisztában lehetnek a következő hónapok forgatókönyvével.

#390566 Koffein Előzmény: #390550

Nem hagyott nyugodni, behúztam Én is egy vonalkát, ahogy elnézem 3ik napja zár alatta, de még határeset, küzd, vergődik a szerencsétlen, ha köv7en üti lefele, akkor több indikátor is jelzést ad és nyárra felejtős, talán ha a q2re virítanak valamit akkor megmenthetik az őszi időszakot... fene, hogy nem szálltam ki 2500felett... na mindegy, max átlagolunk lentebb, úgy 2e alatt...

#390506 hAliG Előzmény: #390505

Na menjünk, készülni kell az estére!

Sárospatak, jó kis Bodrog-parti éjszakai party :)) Rég voltam, elvegyülünk a fiatalok között! :D

Jó hétvégét Nektek!