ravasz terv :)
Én ezt kizárnám, ebből szerintem nem lesz semmi. Ha meg mégis, akkor ennek a cégnek annyi. Viszont 7.2 körül érdemes lesz venni gőzerővel. Remélem, a nyáron megakciózzák ezen a szinten, ha már így alakult, oszt' ősszel jól megtépik felfelé.
Erre a csúfságra:
http://www.kephost.com/images4/2011/6/10/r5iqsw8nu0ptyd3pbrki.png
Remélem a nagy fej-váll, amitől féltünk nem valósul meg.. Az nagyon csúnya lenne.
Talán a dupla csúcsra hajaznak.. Ha a 8.55-öt, majd a 8.36-ot is letörné, akkor tuti a dupla csúcs. Lehet már a 8.55 is elég.
Megpróbálták felhúzni, de most már tisztán látszik, hogy mit akarnak a nagyok. Záróra bepasszírozták 100 napos alá, és hetesen is bolli közép alá zárták.. ha jövő héten az alá is bemegy, akkor szvsz érinteni fogja hetesen a bolli alsót, lehet meg is tolja.
Vszínű a közkezet akarják minél jobban begyűjteni, azt meg így lehet, más tippem nincs...
Most nézem, volt ma 9 euró is?!
Mi ez a nagy limbó hintó?
Nagyon adogatják elfele, pedig néztem többször is elég üres volt felfelé a könyv, látszott a 9.2 környéke.
Mintha szándékosan nyomnák.
Árnyék nélküli doji általában trendfordulást jelent, habár még egy megerősítő napra szükség van
Kint megy a gyilok :S
Záró: 8.72
100napos mozgó és emelkedő trendvonal alá zárt...
:-)
Na kint azért mocorog felfelé! 8.9!
Lehet visszafordul ám!
Az eddigi forgalom pont 38db :-)
Asszem idáig te mozgattad a piacot ma :))
Kinyitott kint réssel, a 100 napos és az emelkedő trend alá :(
Szerk: 79db-al visszahúzva 8.85-re.. Ma eldől a sorsa.
ííííj de kemény :S
ezzel sikerült is beverni 100napos alá... feltéve, ha mutyi haverokon keresztül el nem kezdik vásárolni, hogy az ellenkezőjét érjék el...
kezdlek irigyelni, hogy már nincs egy darabod sem :)
ha én abból a romhalmaz phyl-ből egyszer ki tudok szállni, soha nem fogok ragaszkodni egy papírhoz sem; amint lesz vhol 5-10% nyerő eladom, aztán keresek mást, vagy ha az adott papír többre érdemes, legfeljebb ha "korrigál" újra beszállok. De ilyet, hogy évekre befizessek egy diófa nevelésébe, ilyet soha többet. max, ha az otp 1200 lesz megint, és még élni fogok, és lesz is rá pénzem. :)
Persze, én továbbra is biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Egyszer el fog indulni felfelé, és "pillanatok" alatt 7-8-10k-s árfolyam lesz.
Kicsit izgulok is, hogy dobtam a pakkomat, és nincs Orcom, és mi van ha elindul fel pl. holnap..
De ha meg arra gondolok, hogy van benne rövid távon egy 2000-res szintre történő lenézés, akkor meg azért szidtam volna magam, hogy eladhattam volna, és visszavehettem volna..
Na most majd kiderül :)
Ha fordul, akkor gyorsan visszaszállok, max. kevesebbet tudok visszavenni.
Orcoval jól lehet keresni, csak nem szabad ragaszkodni hozzá nagyon. Én meg ragaszkodom hozzá, nem is kicsit :D Na most ezen próbálok változtatni. Remélem nem jön Murphy és jól kiröhög :D