miért pont 22?
18, vagy 20, 25, de 22??
:))
miért pont 22?
18, vagy 20, 25, de 22??
:))
szerintem tartsd meg a gyereknek lego helyett :DD
tegnap adtam el egy 30 éves asztali csocsót...
:D
Mi az kiürítetted a sufnit? :D
10 éve nem járt? Várj még ennyit és már veterán lesz! kereket alá be a lovaskocsi elé és irány a felvonulás!
Eladó MPM 2-es (Ducati motoros) rotációs kapa, 18 kg önsúly. Most találtam meg a spájzban.
Szvsz csak Gábor Gábort érdekli, de hátha.
Ja 10 éve nem volt beindítva, hogy ne kopjon...
Ár cca: 22.000 Ft
Eladó 1db ottalvós bérlet a Sziget-re.
Ár: megegyezés alapján, átvétel: bp belváros
Érd.: pü-ben
:D
Igen én is így vagyok vele, ha ekkora maradna nem is gondolkodnék rajta. Amúgy ezzel a chipes rendszerrel eléggé beszabályozták a piacot, a kutya nem kell a kutyának sem...
köszi. Sajna túl messze van, meg féltem a füvemet is. Ha jövőre is csak ennyi hónapos lesz akkor érdekel..
:DD
Nem az enyém, olyan 3 és 5 ezer között. ilyen fajtiszta kutya papírok nélkül 20 k.
Sziasztok!
Rotweiler 13 hetes kan kutyus az oltási költségért eladó és keresek angol springer spániel kiskutyát lehetőleg trikolort.
Vennék, jó állapotú, minél fiatalabb mercedes w124 diesel kombit, 250d, vagy 300d,
max 1 millió forintig.
Automata váltó, légkondi, esetleg bőr legyen benne.
Ha valaki esetleg tud ilyet, kérem szóljon.
Köszönöm.
Sziasztok, szia.
Komplett totálkáros, vagy forgalomból kivonni szánt autót vennék egyben, de ha nincs autó az sem baj....)))
A 124-es, létezik kombiban, aminek a hivatalos típusjelzése S124, de pl egy 300 turbó dieselt így jelölnek.
300t td
ebből az első t utal a kombira.
Rosszul tudod,van gyári 124-es kombi,annyira nem is rutka. T vagy TE a jelzésük gyárilag,ha jól tudom.
Ha jól sejtem,akkor nem bizonyos alkatrész kellene neki,hanem elsősorban a papírjai... ;)
Ha jól tudom kombi nem is nagyon van belőle. Többnyire csak átépítettek, de abból se sok.
Nehéz ügy lesz.
Milyen alkatrész kéne?
HA esetleg valaki tudna, totálkáros, mercedes w124 kombi dieselt, 250d vagy 300d, legyen szíves szóljon, csak magyar papíros érdekel, forgalmival.
Köszönöm!
Ezzel a Zsuzsa is szokott hasonlóan bohóckodni. A munkaruha nála blúz, szoknya és magassarkú.
Nekem továbbra is jó a póló, farmer.
:DD
:DDD
Hát igen. Ha rövid naciban mentem tankolni, akkor ki se rohantak a kutasok. Ha meg "munkaruhában" akkor kezüket-lábukat törtétk.
Ti értitek ezt?
Pedig amikor azt mondtam a rokonnak, hogy én csak munkás ruhában tudok az esküvőre elmenni, akkor inkább azt mondta, hogy elég ha csak a vacsoráa megyek.
csak a lelked :P :))