nekem ma zárult az ezüst shortom... (ahogy nézem napi maxon certiben...)
és beálltam 700-ra certiben. Hátha leszúr....
nekem ma zárult az ezüst shortom... (ahogy nézem napi maxon certiben...)
és beálltam 700-ra certiben. Hátha leszúr....
Ma az egyik bevásárló központban, egy mentaolajokkal (is) üzletelő néni, mondta, hogy nem lesz mindennap kint árusítani, mert fizikai arany befektetések közvetítéssel is foglalkozik, hisz az arany a biztos.
Később hazajövök és ezt olvasom:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyersanyag/5000_dollaros_aranyar-joslat_erkezett.150965.html
Ritka szép hangulati kontraindikátorok ezek kérem...... :-)
Hamarosan bitang nagy esés lesz?
Köszönöm mindenkinek! hunforexet választottam.
Viszont van újjabb kérdésem. Be lehet ide varázsolni a Wig20, Bux, Fbux valahogy?
na eladtam ezüst shortokat(certi) 1160-80körül amiket 800felett picivel vettem..
vettem aranyat...longra.. 1520ról soxor pattan.. ez félpénz.. utána 1500nál.. vettem olcsó eurt is...
hátha görögök kavarnak egyet..
na eladtam ezüst shortokat(certi) 1160-80körül amiket 800felett picivel vettem..
vettem aranyat...longra.. 1520ról soxor pattan.. ez félpénz.. utána 1500nál.. vettem olcsó eurt is...
hátha görögök kavarnak egyet..
még a hosszú emelkedőben van, ma talán eldől, hogy marad e, vagy sem...
bármelyik bróker demoja tudja általában mt4-ben az aranyat és ezüstöt..
nem akarom én bizonygatni..beírtam előre, láthattad....tizen valahány év tőzsdei tapasztalat megtanított pár dologra... BÉT az mutyi..sok pénzem elment.. a leggazdagabb 1000 magyar bármelyike megmozgathatja..ahogy csak akarja..nem beszélve a külföldieket..
tudatlanul 50-50% az esélyed a nyerésre..félművelten csak 20%..
ha 60-40%esélyed van a pénzcsinálásra akkor már megéri..
Bocs, de legfeljebb szerencséd volt, a piacot, a piaci piacot érteni, talán még gyuribá sem érti...ezt így kijelenteni, kicsit, szerintem nagyképűség....itt, ezen a területen...
Az ingatlan piacát, lehet, hogy érted, sőt állítom, hogy érted, de itt legfeljebb ráérezni lehet.
Könyveld el a szép nyerőidet, de ne bízd el magad, szerintem...
bét az ovisoknak való.. van aki tanul van aki nem.. te nem vagy poziban..ha beleveszel elmegy tőled.. nem véletlen..
előre mondtam a piac mozgását.. és meg is játszom..tehát értem a piacot.. a piaci piacot..nem az ovisat. :)
Rozsdáskilincs, priviben válaszoltam.
Ibiza: jól van! nyomjad csak, ez való neked, úgy néz ki.
Jobb mint a BÉT ,-)
Hathor hol lehet letölteni ezt a progit?
még a végén igazad lesz.....
várom a folytatást...
nincs azzal baj, ha drágának érzed és elmegy még 200pontot.. mi van akkor? olyat kell keresni, amit magadénak érzel, mert van benne fantázia, Te legalább kereskedsz is BÉTen kívül ezekkel, akkor azok között kell nézelődni, keresni olcsóbb instrumentumot, ami kitörés előtt áll, vagy letörés előtt.
pontosabban 1200-1300között ,-)
igen.. nem is változtatom, akkor sem, ha kilő 5000re, akkor sem.
Befektetői szemmel nem előnyös számomra, max spekire..
de akkor is inkább a shortot keresném, hogy mikor töri a másodlagos trendet.
mint mondtam egyelőre az emelkedés sértetlen.
1000-1200 között is ugyan ezt mondták, többek között Én is.....