azok pedig esnek :-)
ott zárt amcsi, ahol mi voltunk ötkor. még reggel ránézek a futikra...
Én lezártam a longokat, hogy holnapig jól aludjak. Nem bántam meg. Úgy látom, hogy nem kell izgulnunk, ott nyitunk holnap, ahol abbahagytuk:-D.
Ha már kívánságműsor, akkor szeretnék előbb egy lefele kört, aztán egy felfelét:-D
Benagyítva az órás chartba, szépen látszik, hogy bollinger beszűkülve, ott egy közelit nézve lilával szűkülésre ráhúzva egy ékszerű, abból kitörés fel, majd a szűkülés visszatesztje záróban. 20-50-100-200MA együtt áll egy árfolyam elmozdulásra.
Amennyiben választanom kell és mondani valamit, akkor felfele elmozdulást várnék ezek alapján.
30perces bux charton bővített háromszög tetőig mentünk kb.
Háromszög elején egy dupla top jelleg vágta le az aljára, onnan dupla alj kezdene kialakulni (elvileg).
http://postimage.org/image/1cn9v1ezo/
Másik egy nem túl szép csatorna, vagy ék vagy mi.. ennek nem tulajdonítok jelentőséget, csak véletlenek egybe eséseként mutatom :)
Semmi különös, csak órás charton túlvettek lettek, így lecsavarták a végét ,-)
mindjárt nézek egy bux grafit mi lett itt ma..
Hm, mi ez a botlás a nap végén odakünn? Igy nem lesz meg a 24200 holnap, csak 24k.
csalódtunk volna ha nem bízol benne ,-)
jajjj Tee.. ,-)
nagyon shortos..
én abban reménykedem hogy holnap USA megintcsak esik....talán ennyi korrekció elég volt neki..
alexander kerdezi, mizu mizu? Nekem bejon ez a szitu, nekem bejon ez a szitu... Remelem masnak is bejott a chart alapjan amit beraktam, egy ora alatt teljesult, kinti indikatorok kepevel egyutt. Telorol nezve is szep lett. Holnap uj nap, uj szitut keresek majd
De addig mostmár semmi komoly ellenállás nincs. Elég meggyőzően kilépett felfelé a háromszögből, aminek a célára ugyancsak 24000 körülre mutat.
Én tartom a(z egy hetes) longokat hacsak vissza nem megy 23500 alá.
A forgalom igen sz.r de ezt meg tudjuk be a nyári szezonnak.
Fölfelé irányban lennék érdekelt egy-két papírban. De, hogy melyik irányt választja végül?
Elég borús nemzetközi hangulat mostanában, lesz e nagy esés, vagy csak kis vergődés, majd kiderül.
Lehet augusztus végén is ezt beszéljük 50 ponttal hová kötötték. :)
huh, ha nem is 750en de 760on sikerült zárni elég jól:-).
igazad van Bud, a bux kivette a szabit.
23.760..
wow..40 pontos emelkedés...akkor legalább már ne nagyon menjünk felfelé se, ha már esni nem bírtunk.
Nekem Oti pakkom okoz fejtörést, ebben a bux hatiban inkább nem is veszek fel pozit, lehet ami van részvényben az is sok most, ki tudja mi lesz ennek a tengődésnek a vége.
remélem ha lesz elmozdulás akkor lefele...
csak ne 50 pontot :D
rohadjanak meg, amikor zártam hati longot és a bux ahhoz kéepst még mindig 150ponttal lejjebb van...