Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Re: Moiser

#39128 ilonka Előzmény: #39078

szép is ,okos is,a végén még lehet megkívánom...:-))))))

/azért remélem a viccet is érti..:-)

Moiser

#39078 csaje

Én mint nő, meg kell hogy állapítsam, piszok szép nő vagy Moisi. :-)))

Re: Hmm női lélek.....

#27908 Kardj Előzmény: #27906

Nem egészen :D:D

A szitu tényleg megtörtént és tényleg a barátommal, én nem értem rá ilyenekre :D, próbáltam magamhoz térni a szombat után :D:D

Hmm női lélek.....

#27898 Kardj

Egy érdekes vitába keveredett az egyik ismerősőm.

A barátnője "minden álma" egy DvD lejátszó volt mondván cseréljük le a régit, a srác meglepte egy házimozival mert mégis csak rég óta együtt vannak árban nem sokkal több szal akkor had menjen......

a Hölgy: Miért kellett ennyit rám költened?? Nem kellett volna. Elindult a hiszti, a srác rögtön fölkapta a vizet ha meg akartam venni miért ne tegyem szebb is jobb stb stb.

Hatalmas vita, közös örjöngés..............

Kedves hölgyek miért nem jó az nektek ha megkaptok vmi ajándékot, miért nem tudjátok azt felhötlenül elfogadni miért kell rögtön azt a válszt adni h nee költs rám ennyit meg nem kellett volna..........

Nem értem..

Hiába az öreg Kosztolányi(rem pontosan tudom :D) is megmondta " a Nőkhöz adott használati utasítás legalább 800 oldal melyből vagy 4-5 fejezet kimaradt a többit pedig roszzul fordították"

Re: A cim adta magát

#26441 Kardj Előzmény: #26433

itt válaszolok!

Megigértem korábban nekik h meghivom egy vacsira amit én készitek, időm kevés volt ezért egyszerü kaját készitettem....

A trendcsati és trendkereskedés hmmmm igen az tetszik :D

Milyen jó ha az ember fia szabadon él :D Bár lenne akiért ezt időlegesen (a trend miatt) feláldoznám!

A cim adta magát

#26413 Kardj

Ide mehet minden ami a két nem között a kulturáltság határán belül van.

Csak a herceg miatt mehet ide a randi is. (lovet nem adok bérbe de a topikot megkaptad!

← Újabb hozzászólások 1581 - 1595 / 1595