Eléggé az, de bux is emlékezz csak 1000 pontos elmozdulásokra hétvégék után stb. :)
Eléggé az, de bux is emlékezz csak 1000 pontos elmozdulásokra hétvégék után stb. :)
ja csak nem zártam ekkora hepire.áááááááááá. na majd holnap nyitóban:-)
Na mizu -mizu? Mi ez a hanyatlás az indexben? :)
Csilla, te akartál 23750-es hatit, kivánságod parancs volt ahogy elnézem!
Valaki ráshortolt 23750-en? :)
még van rá idő:-) egy kicsit még húzhatnák.
egyébként gondolkodtam shortban, de most annyira tuti zöld minden:-)
Még az lesz az igazi ha a végét meghúzzák, hogy magasabban zárjunk mint az Usa...
Amennyire szivatják a shortosokat, bármikor fordulhat a kocka, szerintem felfele korlátosabb a tér....
kicsit azért örülök, h reggel nem léptem shortba, most nem biztos, hogy jó lenne a közérzetem.
Bud, kényeztetnek minket ezzel az 580as Kt-val is. Nem hiába, kedvünkben akar járni a piac..
Pár napja szerettem volna ráadni 24k-n. Holnap lehet hogy lesz rá lehetőségünk!
Na mennek kell melózni, azért bedobok egy mai Petis bux chartot mire figyelnék, ha maradnék
látom sajnos....1000 pontot nem hagyták hogy essen a bux...kivették a zsebünkből :-(
Nálam indikátorok alapján már nem kéne esnie USAnak..
vigyázzunk mert jön a zacsipacsi :))
Napos S&P futi.
Chart összenyomva, az most nem érdekes, indikátorok kihúzva inkább. Mind túladott zónából jön fel.
az rossz hír....talán USA ma is esik, mivel a hangulat már más mint korábban...mi meg...jobb nem is beszélni róla.
Újra büszkék lehetünk a jó magyar erős forintunkra. A nagy kérdés hogy meddig....
Csak kicsivel lett rosszabb, Bud? Ok a hatalmas rallyra :DDD
mostani munkanélküliségi adat is rossz lett..igaz csak kicsivel.
A jó forintunkat nézitek, ez most minek vigéckedik mert nem emelt kamatot az ECB, de ezt mindenki tudta?... Hát én itt már semmit nem értek!
Fogják a hatit rendesen, a bux már napi mélypont alatt volt, a hati még 50ponttal a napi mélypontja felett...
Hogy szarnák össze magukat a sok hati long súlya alatt....