Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: hk

#389975 holnor Előzmény: #389964

tudom, picit én is ludas vok benne.

hati még mindig sáv közepén, továbbra is kivárás.

#389950 holnor Előzmény: #389944

biztos nincs soha. figyelni kell a lejáratra, a tőkeáttétre, a ko szintre. de ez már a certi topikba vezet :)

#389944 BudFox Előzmény: #389936

certifikátokkal az a baj hogy elég veszélyes....ha kiütés előtt áll pl. vagy beragasz..és kiüt...

ott biztosra kell menni.

#389936 banyaiz Előzmény: #389928

tényleg egy fos most a piacunk.

Külföldi indexekben azért tudod nyomatni dax pl.

Vagy akár bétes dax certikben, van egy dax short certi ami most 2400 körül van, májusban volt 1000 körül onnan 1800 , onnan vissza 1100 aztán 1900, 1500, most 2400, hogy a napi kb 10% ingadozásait ne is említsem, extrém mozgás kell, ott van. :)

#389935 Hathor Előzmény: #389930

Kicsit kibővítettem egy május 24-e óta tartó emelkedő csatival ezt a szűkülést, így ez is azt bizonyítja, hogy nem nagyon kellett shortban gondolkodni, majd esetleg, ha törjük a piros támasz vonalat, de akkor is jönnek lefele a támasztékok, mint 200napos mozgó, sziget, alj, stb.

http://postimage.org/image/2qbpaowxw/

#389932 Hathor Előzmény: #389928

Én ezzel már régóta egyet értek, többnyire ezért nem csinálok semmit ,-)

viszont a piacismeretem egy markánsabban trendelő, vagy forduló piacban majd elkell.

#389928 BudFox Előzmény: #389919

abba viszont mindenki egyetért azthiszem hogy keresni itthon nem lehet ezzel..vagy csak keveset..

áh...valamit tényleg ki kell találni már....vagy csak az lesz hogy évente 4-5 ször szabad tényleg pozícióba lépni....mikor jól felrángatják, és elkezd esni nagyot...csak észre sem vesszük sokszor ez a baj.

#389927 Hathor Előzmény: #389921

tegnap beraktam ezt a közelebbi órás hati grafikont.

mondtam ez jónak néz ki ez a szűkülés, ebben haladt tegnap is, pattant az aljáról, jól működött, ma is bben mozgunk, ha jól gondolom, bár csak következtetek, mert nem látom a chartját.

Ez a tegnapi képem volt:

http://postimage.org/image/1lgjjg9t0/

#389924 banyaiz Előzmény: #389915

Budy, Budy :)

Figyelj 2008-ban összeomlás a világban, buxban is, 2010 tavaszára mi elértük azóta a csúcspontunkat, 7400-es Oti stb. Azóta szenvedünk, a világ azóta emelkedett 20%-ot, miről beszélsz? :)

Persze ha esni kell, nagy esés jön a világban mi is fogunk.

#389923 Hathor Előzmény: #389912

majd jön ma az EKB kamatdöntő, ami nem is annyira érekes, hanem Trichet komment, akkor ráérünk gondolkodni.

#389921 BudFox Előzmény: #389916

volt ott is... de én most az USA nagy esések kezdetéhez néztem a grafikonokat..., mert a hangulat ott kezdett megváltozni, addig az volt hogy "minden nagy esést is meg kell venni 1 nap alatt" most meg már 10 napja egyfolytában esnek..nem veszik meg az eséseket...ehhez viszonyítottam...de majd összevetem a csúcsokkal is.

#389919 Hathor Előzmény: #389915

Bud én is számoltam ilyeneket bőven tavaly szeptemberben kezdett kinti hatalmas Long rallyban, nem kevesett estünk mellette 24Król 20kig, nem keveset szívtam vele..

nagyon nincs kiegyenlítve ezzel a pár nappal az a pár hónap, amíg minden index csúcsra ment, csak mi nem. Az a gáz, hogy abból sem tudtam profitálni (mármint az akkori emelkedés kimaradásából), meg most sem az oldalazásból.

Akkor elszánt shortosoknak jól jöttek a manyupos beverések.

Ajándék pénz volt

#389918 Hathor Előzmény: #389908

Na nem figyeltem egy órácskát, mert nem sok reakció jött írásom után, de látom bepótoltátok.

Emelekedő trend letörését nem figyelném most, mert volt már letörve, majd visszarántották, és napok óta szurkálják azt fel-le, most mindegy, hogy pár órát alatta vagyunk vagy fölötte, ha eddig is mindegy volt, szerintem.

#389915 BudFox Előzmény: #389913

Ezt figyeljétek. most számoltam ki az USA esés kezdetétől máig a különbségeket. :

Usa esett 5.1 % -ot

BÉT esett 0,7 % -ot

4.4 % -os már a felülteljesítés, amikor jött egy cikk is hogy elég nagy a valószínűsége a leminősítésnek...még egy bakit elkövet a kormány..és megyünk a levesbe..csodálom hogy nem menekülnek a befektetési alapok...

ha kijön egy hír a leminősítésről...alsó limiten lesznek a blue -chipek....kiszállni sem tudnak olyan hamar lesz az esés.

1020 ponttal kéne most lejjebb lennünk...ész megáll.