Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: hk

#389907 BudFox Előzmény: #389876

ettől félek én is hogy az emelkedésből majd 120 % osan kivesszük a részünket...mikor hambi esett mi meg akkor is emelkedtünk..szánalmas.

#389904 Lovax Előzmény: #389879

Hatiban 23600-on összefutott az összes fontos mozgó (20, 50, 200), alatta 23500-on a 20 napos. Oldalazunk leheletnyire támasz felett, de ha délutánra megjön az usa jókedv meg a vásárlók, akkor elindulhat 24000 felé végre.

23500 alatt viszont kuka.

#389879 Hathor Előzmény: #389876

A pattanás 22100ról történt az látványos, itt csak kapaszkodik és megpihen, mert jobb fölötte, mint alatta ,-)

Az idénymunka ha két fővel is, de nőnie kell, mert előző hónapokban nem nagyon kellett betakarítani, de ezt csak laikus aggyal mondom, és csak példaként hoztam fel ,-)

Akkor több embert vesznek fel fagyi árusításra, kukorica.. pl balatoni üzletek, pavilonok, éttermek, strandok.. Árusítás, parkokban, ligetekben.. :)

#389876 Waszeitung Előzmény: #389858

Vmelyik nap hallottam a rádióban hogy ne lepődjünk meg ha minden mezőgazdasági termék ára az egekben lesz,ilyen ítéletidő mellett,úgyhogy az idénymunka miatt nem lesz foglalkozásbővítés..

A gond mindössze az hogy kimaradtunk az egész világ eséséből,az emelkedésében viszont szeretnénk benne lenni :D

A csártodon eléggé tapadunk csati aljára,szép hosszú kanócokkal,ha jól emlékszem a pattanás nem így szokott lenni :D

#389858 Hathor Előzmény: #389851

Számít a munkanélküliség is, de nem lehet minden nap a munkanélküliségre esni, ma ez van porondon, ezt kell nézni, ezt kell megtapsolni, majd ha munkanélküliség adat lesz, akkor azon kell szomorkodni, mindennek eljön az ideje. Csak ne érje meglepetés az embereket, ha elkezd mondjuk mezögazdasági idénymunka miatt emelkedni a foglalkoztatottság ,-)

Rosszból lehet jobbat remélni ,-)

#389855 Hathor Előzmény: #389851

Chartilag nincs nagy gond, nagyon nem kell mire esnie.

Régen nyitottam bux chartot, ma megnéztem markersem.

Bux napos grafikon:

http://postimage.org/image/14nde1g6c/

Alulról támaszt a novemberi emelkedő trendcsatorna alja, alulról támasztott 100napos mozgó ma is tegnap is.

A novemberi emelkedés 38.2es fiboja fölött vagyunk, 200napos, 50napos mozgó közé szorulva, de 100napos fölött.

Mi itt a gond? :)

#389851 Waszeitung Előzmény: #389831

Tényleg bámulatos eredmény :D A 30 éves munkanélküliségi rekord nem számít...

Tudod az zavar hogy hambi nélkül nálunk semmi nem megy,Dow lejött 550 pontot,mi pedig meg sem rezdültünk,de gondolom a korival meg megyünk fel velük...tényleg egy homokozó ez,egy nagy zakót megvárok (mert vszeg lesz)aztán lépek innen,ez nem való épeszű embernek.

#389831 Hathor Előzmény: #389819

Jobbra hír, jobb lett a GDP adat, pár napja meg jobb ipari adat jött ha jól emlékszem, meg még Szél Kálmán terv is tarthat. Nagy befektető nincs a piacon, akkor kicsik maszatolhatnak magukban, annak meg ez az eredménye.

Nagyfokú kivárás van. Hatalmas beszűkülést csinálnak az amúgy is álló vízben.

majd kév éve simítjuk a mozgóátlagokat egymásra, egymás hegyére hátára kerülnek, egyenes oldalazásban.

Szerintem jó lesz ez, ha elindulunk ebből a maszlagból és kap a piac egy irányt, csak ki kell várni, addig strandolni, melózni, családdal élvezni az életet.

hk

#389819 Waszeitung

Vazz kibekkeltünk egy egész hetes hambi esést,most meg megpróbálják ezt a trágyadombot a várható kinti korrekcióval felcibálni,hogy mekkora egy phos ez az egész az egész...mi a fax értelme van ennek?

Re: kl

#389818 fotdm_01 Előzmény: #389812

jaja, oti kilőtt. hati volt már 730 is. 750-nél terveztem shortba lépni, de az elmúlt pár nap miatt nem merek.

#389814 Hathor Előzmény: #389809

Hello,

annyira nem helyes..

OTP-ben nyitó kötés 468darab volt, de pár perccel később is csak 750darab körül volt, MOLban is csak 300darab volt legnagyobb kötés, még most is, hatiban legnagyobb kötés előző percig 30konti körül.

tegnap elmentem KBC haladó tech elemzés előadásra még egyszer, hátha Egon ott lesz, aztán beszélek vele, de már Ő sem jelent meg, más fiatal srácok voltak az előadók. Az előadás hallgatói is negyedelték magukat az előző előadáshoz képest.

nem baj ez, én már nem bánom, jó hogy érdektelenség van, annál intenzívebb lesz a következő elmozdulás, kiléphetünk a sávból

#389810 BudFox Előzmény: #389808

663 ???? áááá ezt nemigaz.....esett vagy 50 pontot...SP meg esett 8 pontot zárás óta...plusz futi...kb. 6 ponttal akkor is felülteljesítettük most is a világot.