azért a te tipped is majdnem bejött:-), most már új taktika lesz holnaptól..szerintem..
azért a te tipped is majdnem bejött:-), most már új taktika lesz holnaptól..szerintem..
bravó Bux :-((
ekkora egy szemét egy index....már 1000 ponttal lejjebb kéne lennünk.
Napi maxon, százalékban magasabb értéken mint a S&P! Jók vagyunk!
legyünk büszkék rá hogy szembe megyünk az árral :-)))
meg a gazdasági realitásokkal , Yeah !!!!
pff....mi folyik itt embereeeeek !!!
És még csak most jön a tánc :D
Csilla, mire zártál? Semmilyen felbontásban nem tört se támasz se emelkedő trend. :S
23300as bux értéket várok a nap végére! Hátha addig felrángatják!
kicibáltak a longomból, hogy egyék meg a kalapjukat.
most már jó lenne elmenni 23750ig.
Pontosabban egy hete idióta...
Ez az!!!! Mekkora királyok vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +ban van a Bux!!!!!!!!!!!!!! Igaz hogy Usa esett már 4napja vagy 3%-ot és tegnap is, mi csak emelkedünk!
Büszke vagyok hogy ez az én hazám :)
ez kezd nagyon idióta lenni...
NYugi Bud,Mol-Rg napi maxon..alakul a felkötés,ahogy szokik lenni.
majd zárásunk után szakadnak be..addig napi maxra felhúznak minket...nemigaz.....
nemtudom mikor kezdik el eladni a mnyup részvényeket...talán mintha június végét hallottam volna.
Ej pedig nem tenném senki kezét tűzbe hogy nem akarják elkövetni ezt a csúnya tréfát,kinn is lehet némi kori,gondolom Dow-al sem akarják elsőre leveretni a 12e-t...
....reálgazdaságban sehol nem vagyunk, de tőzsdeindexben mi vagyunk a császárok...
23700-ig annyi az ellenállás a hatiban hogy úgy néz ki mint az osztrák határsáv a vasfüggöny idején. Egyik szögesdrót a másik után. Viszont ha e fölött zár, 24000-ig nincs nagyon semmi ami megfogná.
Pedig könnyen lehet...annyira leütötték hogy pikkpakk húznak buxon pár száz pontocskát vele,hogy tolnának sünt a hátsó felükből.