Nahát, napi max.
Nem hiszem hogy megint kezdik a "tegyük a buxot helyére a ricsivel" kezdetű dalt játszani :D
szvsz a 450-750 sávot kell lekereskedni, és ezzel még el lehet élni egy ideig.
szal bízok a shortotokban, a sáv alján beállnék vételre
Mikor kezdik értékesiteni a nyugdijpénztári vagyonnak a reálhozam feletti részét?
azt is észrevettem Kedves Bud, amikor mindketten lefele várjuk, akkor emelkedik. Amikor csak Te várod lefele, és én pozin kivül vagyok, akkor még eshet is akár. -és ez nem jó ómen :)
Mindenesetre, várom hogy dőljenek a dominók, mint az egyik kedvenc filmemben:
hát akkor együtt szenvedünk most...dugig vagyok shorttal én is....
azért szerintem itt fontos szintek törtek odakinnt..egy visszateszt, és máris mennek le ma is.
570es kt mellett csodás dolgok mennek itt kérem! Ha nem 73 short kontim lenne, a mosolyom is őszintébbnek tünne... :)
Hol fogunk tartani egy usa emelkedésnél? 27.000pontnál?
sajna én mg rossz ütemben nyitottam longot, így mindig beragadok.
mindjárt 6000 az OTP....ez valami vicc lehet :-((( de én meg nem nagyon értem ezeknek a Londoni viccmestereknek az angol humorát :D
én is azt várom..mert akkor a kereskedők legalább "felébrednek"
LOL, egyre vastagabb shortban... Úgy néz ki, most van a hopp, de megvárom a kopp-ot a shortokkal!
ez gyász ami van...
Amikor az S&P negativ kilátást tett az Usára, ugyanigy keménykedtünk ha jól emlékszem, esett mindenki rajtunk kivül. Utána mi is... -majd vissza fel (Csillának bíztatásként)
Beteszek egy eladást 23390-re 23.400as aktiválásival, hátha...
Csilla kedves, az idegrendszeremre nem lenne jó hatással az, illetve a számlaegyenlegemre sem. 23625-23570 között nyitogattam, de... egy részét lehet hogy zárom nullában... Ha elindul lefelé, ráadok.
De én még mindig azt gondolom, Bud a kulcsa ennek :)
nem akarnál kicsit fentebbről ráadni?:-) akkor bezárhatnám a longomat:-D