Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#389469 Zotya32 Előzmény: #389466

mp3... az is szép csökkenő pályára állt... amióta eladták az alapítók Garancia Péternek, azóta egyre kisebb a bevétel, és egyre több a veszteség. Vagyonkezelés felsőfokon.

#389439 Tavasz Előzmény: #389238

Most olvastam,de én úgy tudom,hogy a stop limit megbízásokat a brókerek nem látják

azok addig rejtve vannak,amíg az aktiválási áron nincs kötés és akkor dobja be a rendszer.....

Re: 600 millióból támadhatna fel az Est Média

#389420 Tomy75 Előzmény: #389352

30Ft elesett.... 29-en dobtam is.... ennek annyi egyenlőre.

600 millióból támadhatna fel az Est Média

#389352 Zotya32

Ahhoz, hogy az Est Médiába új életet lehessen lehelni, a becslések szerint 600-650 millió forintra lenne szükség. Ehhez egyfelől új részvények kibocsátására lenne szükség, másrészt nagymértékű létszámcsökkentésre számíthatnak a lejtmenetbe került társaságnál dolgozók. Eddig a karcsúsítás jegyében áprilisban eladták a NeoFM-et, majd a radiocafé is lapátra került májusban

http://www.mediapiac.com/marketing/piac/600-milliobol-tamadhatna-fel-az-Est-Media/6128/

#389238 Ibiza Előzmény: #389172

vagy nem lesz esés hanem egy rallyval indul.. mire beleveszel már ki vagy tömve..

sokan beraktak vételi stopot.. ezeket láthatják a brokik.. csak egy kis katalizátor kell.

#389234 Ibiza Előzmény: #389138

nem tudod mi az igaz és mi nem..mi miért van..

mondtam ez speki papír... így is kell kezelni..

philaxia eco.. humet..és hasonlók ezek egykutya kft.. de itt legalább van egy kis ész.. érdekel a megoldás..

#389172 PRESLEY Előzmény: #389166

még jo hogy én is kidobtam. hozzá teszem lesz egy nagy esés egy pillanatra érdemeslesz belevenni majd. lesz egy speki rali egy pár napig.

#389166 zeeh_ Előzmény: #389131

Már megint ezzel az önigazolós marhasággal jössz?

A te döntésed, hogy beleveszel-e vagy sem, de nekem az a véleményem, amit eddig is írtam, semmit sem változott és elnézve, hogy mik történtek a közelmúltban ebben a cégben a Szász hivatal asszisztálásával, nem is fog.

Egy dolgot sajnálok, de nagyon, hogy nem hamarabb dobtam ki ezt a szart.

Szerinted nem sok a Szigetért ennyi pénz és a 24% ára arányban áll az eddigi 51%-kal?

#389131 Ibiza Előzmény: #389105

látom nem fáradsz :) csak nyomod nyomod.. nagyon szeretnéd igazad lenne..kiderül..

51%-ért 2.4 milliárd. 2…

#389105 zeeh_

51%-ért 2.4 milliárd.

24%-ért 2.3 milliárd (arányban áll tényleg az 51%-hoz képest :-Q).

6.26 milliárdot (ez lenne elvileg a 100%) szerintem nem ér a Sziget, vajon hányan fogták fel ezt azok közül, akik még ma is tartják csodára várva? Nem beszélve arról, hogy a 2.4, de a 2.3 milliárd Ft megtérülési ideje papíron kimutatott 100 milla körüli nyerő mellett mennyi idő is lenne...

Nyilasi írta közel 2 éve 2009.07.25-én:

"Régi motorosok az Econetesek is. Én leragadtam ott pár éve, hogy állítolag a Magyar Posta majd lehúzhatja a rolót, mert az Econet kitalált valamit, ami átveszi a postai csekk szerepét, és ez százmilliárdos biznisz lesz. Nem meglepő módón ebből se lett semmi. Így ki kellett találni valami új humbugot, amivel be lehet szopatni a balekokat: SZIGET!!! Ez lesz a nagy biznisz. Megvetetni a Sziget Fesztivált alapító haverok Kft-jét a részvényesekkel méreg drágán, miközben ugyanúgy lehet kiszedni a pénzt a gépezetből alvállalkozói szinten mint eddig. A biztos haszon az alvállalkozók mögé bújt alapítóké, a kockázat és az esetleges veszteség pedig mostantól a részvényeseké. És jééé, hogyhogynem amíg a magyar állam 100-200 milliós nagyságrendben támogatta a Sziget fesztivált, addig az mindig veszteséges vagy nullszaldós volt. Most pedig, hogy tőzsdei cég lett, és egy fillér állami támogatást sem kapnak, az általuk szervezett tucatnyi fesztivál mindegyike állítólag százmilliós nyereséget termel a soha nem látott gazdasági recesszióban. Honnan jött most a pénz??? És akkor hová lett a korábbi pénz??? Az biztos, hogy nem a részvényeseknél van, mert a Mutyi Rt részvényei lenegyedelődtek."

#388744 zeeh_ Előzmény: #388743

Hány év alatt is térülne meg a papíron kimutatott nyereség alapján, ha végig vinnék a teljes Sziget akvit, ahogy eredetileg tervezték?