longban lenni sem jó.
Igazából Én csak az amcsikhoz hasonló lecsorgást vártam, de nem nagyon akar csorogni a hati.
Én 1-2% reményében nyitottam shortot (egyelőre), de még ez sem teljesül rendesen.
S&P esett 50 pontot, hati szinte meg sem mozdul, vagy emelkedik. Ez most komolyan felb@szta az agyam.
egyébként az amcsik meddig eshetnek? visszaadják a 2 évi emelkedést?
tudom nem vagytok jósok:-))
Akkor jó!
megérdemelnétek már azt az esést.
OTP hetesben rajzoltam tegnap egy szép chartot (letörés gyanús heti charttal).
majd lehet kirakom blogba, csak kéne mellé majd gyártanom napos, órásat is, ha már elemzek, de engem úgy is a hosszú chart érdekel, tehát a heti..
biztosan látták, hogy milyen jól tartják a papírt és el kezdték shortolni:-)
Olvassa a rosseb az ilyen léhűtőket, hírgyártókat:) Semmi hasznuk!
hosszhuszár kapubeállója érdekesebb:D és van is értelme főleg neki:D
Nem látom itt visszaolvasva, de biztos mindenki olvasta, kibeszélte, tudja, hogy Moodys is tartja a negatív kilátást országunkkal szemben: Továbbra is van "bizonyos valószínűsége" annak, hogy leminősíti Magyarországot a Moody’s Investors Service - jelezte a hitelminősítő közép-európai illetékese a Bloombergnek adott interjúban.
illetve a másik: Ma közzétett elemzésében alulsúlyozásra rontotta az OTP részvényeire vonatkozó ajánlását a Morgan Stanley. Az új célárfolyam 5900 forint, ami a jelenlegihez képest alig több mint 1%-os leértékelődési potenciált jelent.
Budnak szeretnék ismét egy kis örömöt szerezni.
:)
először pattanunk 100 pontot felfelé, aztán megint le..nem?
Sziasztok!
Én sem elemzek, ahogy tegnap is megbeszéltük, hogy felesleges.
Azt hittem leszek ma, de asszonykám mondta, hogy holnaptól mind a két gyerek itthon lesz, megkezdődik a szünet, akkor mondom elviszem asszonyt még egy délelőtti csavargásra, shoppingra kettesben, az eső szakad egész délelőtt pesten, így nem annyira szép járkálni, de erre találták ki a plázákat.. fedett garázs be, száraz áruházban csavargás.
Voltunk a nagy Hádában is turizni Zuglóban, :D
mert ott van mellette a gyereknek ovija, akkor összekötöttük a kettőt.
Most is rohannunk kell el ügyeket intézni, csak vissza kellett ugranunk valamiért, gondoltam benézek hozzátok, ezt nem hagyhatom ki.
Szóval elemzés. Reggel korán keltem, mondom ma úgy sem érek rá, megnézem kecskemétiék mit írnak, reggelre már ott kész szokott lenni az elemzés.
P.Alextől nyultam egy hati chartot, Ő rajzolt fel egy szűkülést. Azon van lovax 23.800as szintje, amit tegnap írt, az felülről.. meg alulról 23.500körül a támasz emelkedő trendvonal, mint szűkülés alsó szára.
Úgy néz ki kb. itt haladunk, alj körül foghatott a szükűlés alja.
Kép hati órás:
Meddig botladozik még ebben a 300pontos sávban ez a világ szemete?
Bud, vedd vissza a shortokat légyszi, mert addig nem esünk, ahogy látom :(
Ajvé :-) :D
azért csak esünk még tovább...mindig jók szoktak lenni a megérzéseim :DD
amíg a 23400as ellenállás el nem esik, nem temetném a trendet. Ha onnét pattanna, lehet h veszek.
Bud ráadott? Akkor zárnom kell a shortom :S Pedig nemrég nyitottam én is rá egy kicsit
akkor most már ideje emelkedniük:-D
szépen bejárjuk a 23400-800 sávot:-)
Egy hete nem esünk..dow lejjebb van félezer ponttal,egy rakás ez.
23.000 erős támasz...lejjebb 22.900 körül van a "B" pont célára, Egonbácsi szerint :D