Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: kl

#389381 Lovax Előzmény: #389366

jó reggelt, sok pénzt! sp futi közben visszaesett -1%-ra de ez bux hatit nem zavarta meg egy -0,2%-os nyitásban :)

#389366 Lovax Előzmény: #389336

17 óráshoz képest SP futi esett 11 pontot de abból visszahozott ötöt (Eddig. Ki tudja reggelre hol lesz egy kellemes hangulatú ázsiai tréd után). De ha ugyanitt lesz is, hat pont esés az fél százalék. Hatiban ez kb 23500-as nyitás, de mostani viagrás időkben szerintem még ennyi esés se lesz nyitóban. Utána meg hogy mi lesz, ki tudja :)

#389336 Alexander Előzmény: #389279

Remélem túl nagy rally nem lesz holnap a bux-on, ekkora Usa beesésre.... A végén beérnek a shortjaim...

#389279 Lovax Előzmény: #389274

Az igen b+, 51 kontrakt kötött záróban. Édeskés hullaszag tölti meg a levegőt.

#389225 Hathor Előzmény: #389224

Igen láttam

Látod elkezdett a beírásomra esni a piac. Sajnos el kell mennem lakásbemutatásra, így nem tudom nézni a piacot, holnap leszek.

Üdv

#389220 Hathor Előzmény: #389217

Mivel nem láttam itt hírben, így az érdektelenségbe bemásolom a hírt, meg tudom, hogy Neked örömet szerzek ezzel ,-)

S&P: marad negatív Budapest besorolásának kilátása

Megerősítette Budapest Magyarország adósbesorolásával egyező hitelminősítését mai közleményében a Standard and Poor’s és jelezte azt is, hogy a besorolás kilátása továbbra is a leminősítést valószínűsítő negatív marad. Ez egyúttal abba az irányba is mutat: rövid távon nem valószínű, hogy az S&P a Fitch Ratings tegnapi lépéséhez hasonlóan negatívról stabilra változtatja a magyar állam adósminősítésének kilátását.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/s_p_marad_negativ_budapest_besorolasanak_kilatasa.150639.html

#389217 BudFox Előzmény: #389213

Telekomot is húzzák..a változatosság kedvéért...

áh....a vége az lesz ennek hogy hozzácsapnak minket valami közép európai tőzsdéhez...aztán akkor lesz 30-40 cég ami normális, és akkor lesz forgalom is...ennek igy nem sok értelme van.

#389206 pepe01 Előzmény: #389199

Ma megint rányitottam a tegnapi után egy újabb short csomagot.

A Richter-t is csipegetem.

Nincs más hátra, mint előre!:)

#389199 BudFox Előzmény: #389079

USA viszont az ellenállásról fordult le ma is..úgyhogy ha ma esés lesz...vagy az ellenállás alatt maradnak, akkor nagyon megnyílik a tér lefele...felminősítés ide -vagy oda...akkor bizony kemény esés várható...

SP -ben 1295 -öt kell figyelni..az az ellenállás..ma csak Börni beszélheti fel, mert más adat nem lesz.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.