Én élvezem az aljvadászatot.
Nélküle baromi unalmas a tőzsde. Én az izgalom miatt tőzsdézem, igaz már rég realizálnom kellett volna a bukót, de nem vészes a szitu.
Én élvezem az aljvadászatot.
Nélküle baromi unalmas a tőzsde. Én az izgalom miatt tőzsdézem, igaz már rég realizálnom kellett volna a bukót, de nem vészes a szitu.
"jó papír"
és mi van, ha elakadtak az új hatóanyagokkal? v készül a kormány vmi meglepetéssel?
lehet, h egy jólértesült hasonlóért adja.
szóval sok a kérdőjel. a folyamatos esés nekem nm azt mutatja, h venni kell. patt bármikor lehet, de az aljvadászatnak nincs értelme.
Ez valóban így van, de ami hírtelen sokat esik ( fundásan jó papír) mint a Richter osztalék után, az szinte biztos, hogy korrekciózni fog.
a kamatozás ilyen szempontból nm számít, a lényeg, h megnövelted a tőkeáttétedet. lehet, h most jól jársz vele - bár ez sem biztos -, viszont hosszú távon ez a "stratégia" jelentős tőkevesztéshez vezet.
Azért ez napi kamatozású hitel, ezt ne feledd. Évi 19%-os kamatra.
És napon belüli használat esetén nincs költsége.
Na jó mégsem vagyok konzervatív befektető.
Úristen Pepe!
Hitelből részvényt hígítani.... Hát te kész vagy.
Ez a legdurvább hiba, amit egy tőzsdéző elkövethet..
Őszintén kívánom, hogy jöjjön be a számításod..
Gondolom, hogy te is látod, hogy a mostani mindennapok nem a pénzügyi és gazdasági aranykorról szólnak.
Ölég ocsmányul néz,napi szinten kapja szépen az ütéseket...
Kezdek bizseregni Richter irányába. 34K szerintem most már megér egy vételt, erősen túladott szinten az indikátorok szerint is, a 2009es emelkedés 50-61.8as fiboja között.
Én azért nem bánnám :)
emlékxem rá
a gyógyosok mutatták az irányt
remélem most nem ez lesz (
2008 januárjában az első ember anyagi csődjét a ricsi befitel hozta el. Fehérkének hívták.
Ez a győzelem vagy halál szindróma lesz. Bef. hitelből még sokáig tudom hígítani:)
Tudom.
Ez most középtávú befektetés lesz.
Miután kiszállok ebből nyerőben, mindent stoppolni fogok, de itt már nincs értelme.
Amennyiben valami csoda folytán az idén nem mászik vissza 37000-ig (kb itt vagyok 0-án) akkor sincs rajta akkora buktám, hogy a teljes nyerőmet optimalizáljam vele.
Teljesen nyugodt vagyok, a könyvemben majd szentelek rá néhány sort.:)
ez kezd felvásárlás gyanus lenni... gvh tud rólad? :D