máris elkezdték összepréselni a KT -t....csak nehogy felfelé ráncigálják délután..
ejj..nem könnyű a shortosok élete :D de a longosoké sem.
máris elkezdték összepréselni a KT -t....csak nehogy felfelé ráncigálják délután..
ejj..nem könnyű a shortosok élete :D de a longosoké sem.
teljesen egyetértek...azonban nulla forgalommal most húzzák felfele, mert USA index is megy felfele..lefele nem követtük sebaj....ha azok ma emelkednek akkor holnap tuti 200 pontot húznak rajtunk..
remélem a nagy vízen túl rendesen elromlott a hangulat, és nem lesz nagy felpattanás.
Miért nem csodálkozom rajta...
Hathor sajna nem,grafikonrajzolóra elő sem merek már fizetni :D
én ugye pénteken visszavettem a MOL-T
határidőben nem igazán
tartom amim még van
Én lezártam a reggeli shortot.
A mol-on viszont 5x akkora nyerő van eddig, úgyhogy belefért.
Több száz pont amcsi esést nem sikerült lereagálnunk,de 40 pontos emelkedést azt igen...hogy a görcs rángassa ezt a piacot.
Azt tudjuk ,-)
Hír még pluszban: Az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal emelkedett a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index. Az előzetes adatok alapján az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2011 áprilisában 6,9%-kal, munkanaphatástól megtisztítva 9,5%-kal nőtt. A termelés az év első négy hónapjában 10,9%-kal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában.
Én megindulni nem látok semmit, maximum annyit, hogy nem rohanunk a szakadék felé, hanem kicsit lelassítottunk. Nem száll el az államadósságunk (tovább!) és rohanunk a csőd felé? Dícséretes!
De hogy ebből hogy lesz tartható pálya valós gazdasági fellendülés nélkül... mert annak nyoma sincs... ahogy az új munkahelyeknek, stb sem... ezeket tekintve még egyelőre szerintem a lejtőn sem sikerült megállnunk.
Ha most 15k körül szenvednénk akkor azt mondom, hogy hajrá, jogos az optimizmus.
fapados ta promptra:
sáv van 22500-23500 között. határokon lehet próbálkozni shorttal, longgal. én inkább a kilépést játszanám meg. felfelé 24,5k a cél (23,8 körül figyelni kell), lefelé 21,8, majd 21,5. ha a szélső szinteken is átmennénk, ezer pontokban mérhető elmozdulásra kell felkészülni. a sáv közepén (tehát kb most) én nm veszek fel pozit. persze lehet bonyolítani ma-kkal, fibokkal, de általában az egyszerűbb dolgok működnek.
idő közben a gazdasági rádió nyugtatja a népet, hogy nehogy félreértés történjen, nem felminősítés történt, csak negatívról stabilra helyezték az adósságbesorolásunkat, amivel várhatóan ebben az évben semmi más nem fog történni. :)
OTP 6050en.
BUX 23100as szint fölött
Határidő meg már 23.740en
Go trabi Go!
egyetértek.