Yo reggelt!
Üdv a kitartó shortos spekáknak :)
600as KT, még a végén egy SC-t is kiharcolnak nulla forgalom mellett :)
én még elemzésre sem méltatom a BÉTet, nem hogy kereskedésre.
Nagyon elszántnak kell lenni egy pozi nyitáshoz szerintem ,-)
Yo reggelt!
Üdv a kitartó shortos spekáknak :)
600as KT, még a végén egy SC-t is kiharcolnak nulla forgalom mellett :)
én még elemzésre sem méltatom a BÉTet, nem hogy kereskedésre.
Nagyon elszántnak kell lenni egy pozi nyitáshoz szerintem ,-)
Javul az ország külföldi megitélése mert jó irányba látják megindulni a dolgokat. Az elmúlt hónapok alulteljesítése után szerintem megint felülteljesíthetjük a külföldöt.
Erre utal az is, hogy hetek óta képtelenek vagyunk esni a globális hangulattal, minimális forgalommal oldalazunk. Eladó nincs.
Ha javul a kockázatvállalási kedv, emelkedhet megint, vissza az emelkedő trendcsatorna teteje felé.
amúgy..ezen a szinten kiegyenlített a magyar piac.. és illikvid.. nem is mozgom benne..eco-m van ezüstöt aranyat shortolom.. jól kerestem vele már 3x.. ideg kell hozzá..de kiszámítható..
nálunk otp viszi buxot.. az meg ott van ahol írtam 6k..(ajándék szint +/- 120pont/én +/-500at mondtam)..az is igaz emelkedni sem tud.. 6300fölött már vége..akármilyen a konstelláció...
orbán mondta..kiabálnak még ránk pénzemberek.. kb ősszel addigra lesznek meg reformok 2. lépései.. én oda tartogatom a pénzt.. talán forintot érdemes longra.. elmehet 280-300ig az eurhoz..
nem tudom..érteni vélem a világot de mintha a piacot a politika befolyásolná.. nálunk meg külföldön is.....vgiyázzatok a pénzre..már akinek van..
csak provokáltalak kerüljé elő ,) mi zu... nem nagyon vagy..? ez nem off holtidő van.. lazítás..levezetés..
mellesleg a topikindító lazított akkor meg szabad...:)
Izmos BUX vs. globalis korrekcio. Vajon mi lesz a tartosabb?
BUXban mellesleg mar annyira nevetseges a forgalom, h. ma egyszer leptem be, h. megnezzem ki merre...
Annyira néztem én is..
készen is van kb. a múlt csütörtöki ScP zászló célára.
Lehet valami ínyenc volt, és úgy volt vele hogy csak azt akarja, valahol érthető, mert ha hogy ha részvényt akarok venni, nem mindegy hogy OTP-t vagy Humetet (oh, elnézést, Nutexet).
de nem mindenhol van hati topik... tömeges zaccsipacsi...
Egy fazon belém kötött, hogy nem Unicumot adtam neki, hanem Vadász likőrt. Pont előtte bontottam ki az üveget.
Mindenhol vannak ilyen emberek.
"Amúgy valóban igy van hogy a magyar ember egy xarkeverő embertípus.."
szerintem meg nem... válság van óvatosabbak..(nyílván nálunk is vannak de tapasztalatom szerint azok nem goyok,de egy nemzetre általánosítani..) üzletelnél osztrákokkal..vagy németekkel..
ja ez bux.. bocs..
PSZAF az OTP MNYP tökére lépett, kíváncsi vagyok mikor adnak nekem vissza pénzt, tehát erre eshetne is:)
kik ezek a xarkeverők ? úgyértem milyen emberek ? akik ennyit kavarnak ?
Amúgy valóban igy van hogy a magyar ember egy xarkeverő embertípus..lássuk be hogy ez van.
Múltkor a mozgóautóval voltunk egy piacon..és odajön egy fószer, megkérdi ?
Remek jó olasz kávét főzünk, még a mozgóautón is...kínosan ügyelünk rá hogy a miénk legyen a legjobb.
- elnézést...a kávét, kávéból főzik ?
- ...Igen :-)
- ....Akkor köszönöm nem kérek.
:DDD még ilyet.