Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: kl

#388899 Ibiza Előzmény: #388869

:) most a kavarások időszaka van.. 5x annyit pörgök mire vesznek valamit.

Orbán a napokban azt mondta fognak még külföldről mindenfélét kiabálni felénk.. de ezt is megmondta.."szakértők leminősítenek minket elszaladnak és azt is..majd visszajönnek mintha mi sem történt volna.

#388873 banyaiz Előzmény: #388869

Fáziskésésben vagyunk. :)

Mikor a világban túltengett az optimizmus, mi forradalmárkodtunk , és a bóvli szélére küzdöttük magunkat kemény munkával.

Most kezd javulni a megítélésünk, mondjuk a béka segge alatt van még mindig, a világban pedig éppen borús idők vannak.

Vsz ez a javuló minősítésünk csak akkor ér majd valamit , akkor viszont sokat, ha a világban csak egy átmeneti gyengülés van. Akkor eljön a boldog szép jövő buxra. De ez úgysem most fog kiderülni mondjuk holnap vagy a héten , sajnos. :)

#388870 sbbacsi Előzmény: #388869

Kivéve, ha nem...

Azért ez a gondolatmenet gazdaságilag/logikailag/tudományosan kevéssé megalapozott, hogy amikor jóság van akkor azért jó, amikor szar akkor meg azért, mert jóság lesz majd később.

De ahhoz képest meglepő pontossággal jellemzi a piacok elmúlt pár éves működését.

#388869 Hathor Előzmény: #388859

Ezt pofikázom egy ideje, hogy a sok leminősítést csak felminősítés követheti.

Minden esetre elég vérszegényre sikeredett a nap.

Kíváncsi vagyok lesz-e holnap hatása a hírnek, holnap reggelre bezengi-e a média a hírt, és készenlétben állnak -e befektetők ..

Előttem is húzzák a mézesmadzagot, három ingatlan eladás is kinézett mostanában, lassan egy sem lesz belőle, annyit kavarnak :(

#388862 Alexander Előzmény: #388853

Multkor megvolt a rally erre, az otp felminősítésére ment fel 6400ig a kis drága. Most persze, mehet még egy kört, de... az lenne a szivatós ha inkább esne erre...

#388859 BudFox Előzmény: #388853

USA -ban remélem ma is nagy esés lesz .-)) és akkor holnap csak 40 pontot emelkedhetünk.

#388858 Alexander Előzmény: #388856

Háát, azt azért nem gondolom hogy a Fich jópofizása hazánkkal kapcsolatosan lényegi hatással lenne az Usa részvénypiacára. Viszont hogy itt mi ez a bikulás, azt nem vágom...

#388856 BudFox Előzmény: #388853

most értem csak haza...ja látom...szóval megkezdődött a globális mutyi második felvonása...Tesztelik hogy az USA piacok hogy bírják a kötvényvásárlás utáni időszakban..persze esnek..gyorsan fel kell minősíteni egykét országot hogy igy tompítsák saját piacuk esését.

#388851 BudFox Előzmény: #388779

igen..legalább egy hétvégi, vagy hetes tanfolyamot el kell végezni, majd vizsgázni hogy felmehess a nagy pályára.

Hati látom nem nagyon mozog még... SP pedig esésben ismét. Újabb 6-7 pontos esésben..szóval mi már 13 pontos esést nem reagáltunk le..felháborító.

#388850 pepe01 Előzmény: #388847

Kimaradtunk az emelkedésből, kimaradunk az esésből is:)

Buxi tudja az irányt, azért nem esünk. :)

Zárás után amcsik is fordulnak majd.

#388849 Alexander Előzmény: #388847

De vicces ez a magyar piac megint, de valahogy őszintébben tudnék nevetni ha nem shortban ülnék...

#388843 pepe01 Előzmény: #388835

A MOL-t ma megállította az 50 napos mozgó az emelkedésben, ez megér egy short csomagot.

#388829 pepe01 Előzmény: #388827

Nem az a lényeg, már remegek mint egy alkoholista, ha nincs shortom:)

A MOL longom eladó 23800-on ott szeretném bővíteni a hati shortot.

#388827 fotdm_01 Előzmény: #388815

nem tudom, mik a céláraitok a shorthoz, de szvsz mivel komoly makrók a héten nem várhatók, én a kövezkező napokban inkább hajlok a longra.