NEM....már csak Piktor beszél, az ő engedélye nélkül nincs semmi....
NEM....már csak Piktor beszél, az ő engedélye nélkül nincs semmi....
Nem beszél ma Szijjártó vagy Kósa, esetleg Matolcsy?
Egyből beérnének a shortjaink :DDD
Sajnos nem nagyon mozog,de én is schortot nyitottam még délelőtt 23620.ról.
Ugyan egy szűk sávban mozog a hati és az irányt sem nagyon látni, de vissza nyitottam a pénteken lezárt shortokat 23600-on.
Bükfürdői Birdland naggyon komoly hely. Voltam bejáráson meg a driving range-n ütöttem is (a rendes golfpályán csak minősítéssel és teszt után lehet ütni, ne b.ssza szét a füvet valami idióta). Nem golfozok de ha lenne egy ilyen pálya a közelemben tuti rákapnék.
Ha meg lenne 1mrd ft-om, ezt azonnal megvenném. :)
hati ebben a körben megnézheti a 24000-et, bár közben a 200 órás lejött 23750-re. Ha onnan lefordul, lehet egy fejváll belőle 23400 körüli nyakvonallal, 23000-as célárral (alsó rés is ott várja).
én amúgy nem tudok golfozni...de van egy profi golfszettem azért.
Bud, én meg a Random Capitalhoz :D 26-ára meghivtak, pedig nagyon sok pénzt nem hagytam náluk eddig. Golfvacsi lesz. Jön még valaki innen?
Eredetileg 23500as aktiválásra tettem 23490-es célárral, ha töri a napi minimumot, akkor megy még lejjebb is... A kapzsiság ára :) Nem baj, betettem megint egy eladást a 23490-re, ha addig lenéz, akkor a korábbi eladás nyeresége fedezi a kockázatát.
Megyek golfozni Bükre :-))
nem vicc...ebből írtam a szakdolgozatomat régen.....itt van a pálya 30 km -re...ismerem jól :-))
1 Mrd ot kérnek most érte...
Régen a PAlotás János -é volt..és a szigeten egy medve volt kiláncolva.
Én is igy látom, hogy jó lesz az :) Meglepödnék ha elfogyna a fedezetem, nem tartom valószinünek a 40e feletti bux értéket :)
jó lesz majd az :-)) ...remélem.
ejj...hol vannak már azok a régi szép idők mikor az első 10 pecben a BÉT összforgalma elérte akár az 5-6 Milliárdot is ?
No para,jó lesz az,1 nap,1hét,1hónap,1év,vmelyik bejön majd :D
Kicsit megtréfáltak a srácok, miután láttam 23601 -en vételin 92db-ot, betettem egy stop loss eladást 23600as aktiválással 23590es eladásra. Gondoltam, ha azt töri, akkor megy lejjebb. Tévedtem, igy 23598-ról 30db hati short figyel a tarsolyomban...
Jóreggelt!
Már csak vevők kellenek...
nem akar most lefele menni...talán majd délután ? vagy holnap ?
van még lejjebb szerintem..
Én még nagyon nem is láttam olyat mint most is..hogy a határidő megelőzte a BUX összes forgalmát...meg ugráltak ide oda...:D
Szia,
én ma már nem is akartam írni, de mivel felvetetetted, így támogatom én is az ötletet, mert szánalmas volt nézni az 1500darabos OTP nyitó kötést és a 81darabos MOL-t.
És képesek a rádiók ezeket a mozgásokat elemezni BUX szinten, beszélni erről.
kegyetlen a helyzet. Lassan a legkisebb befektetőnk is megcsinálja a nyitó forgalmat.