egészséges optimizmusban nyitottunk :))
mit sem számít hogy pénteken USA még 6 pontot esett SP -ben .
23.575
egészséges optimizmusban nyitottunk :))
mit sem számít hogy pénteken USA még 6 pontot esett SP -ben .
23.575
Napi mélypont tényleg pont akkor volt, nézzük bejön-e a hétfőn réssel fel is? :)
Szar adatos pánikra beesett, de utána forgalommal visszahúzták 20 napos mozgó és 50 órás fölé. Longok maradtak.
Forgalom tegnapi emelkedéses napot nem érte el, de azért combos lett és az is főleg a visszahúzásban. TA szerint jó lehet ez még felfele, csak a hétvégén össze ne omoljon a világ monetáris rendszere :)
Egyenlőre a cégek csak a kötelezettséget meg a költségeket látják a bevezetésben. Ergó sok a pénz a cégeknél, vagy más forrásból finansziroznak. Nem szomorkodom nekem 1 papir is bőven elegendő:) De az viselkedjen kedvem szerint:D
5-10 év múlva az E-star és a CIG is csatlakozni fog a blue chipek közé.
Tehát fel a fejjel.
jó lenne ha lenne még itt 20 cég...akár a régiek közül amit érdemes lenne venni...Fotex, TVK, Pannergy, Grapfisoft..stb...de semelyik cég nem "foglalkozik" a tőzsdével..pedig innen tudnának pénzt bevonni ..vagy nem akarnak fejleszteni .
szomorú.
jó lenne ha amcsi innen fordulna le megint.. de még estig bármi lehet, tényleg bármi... másik topikban folytatjuk
23.590 lett a vége
620 a kt
tényleg elmehetnek a retkes csipába... 600as ktval...
hát két papir alkotja mindakettő remek cég Ez azért elgondolkottató hosszútávon:)
Bud amikor mi piac témában beszélünk aznap zakó van ahogy elnézem ma is volt amcsi zuttyanás, buxba is azért párszáz pötty, bár nem látok most realt.
"
arra elég lesz hogy OTP -t még nullára is húzhatják..nevetséges...mennyire szeretik ezt a bankot..P " ezt mentsd el és majd egy két év múlva ránézünk 6 k -s Oti akkor mit mond én is kíváncsi vagyok nagyon olcsó vagy nagyon drága. :) Vagy ugyanitt lesz.
Forditott fülicsésze óráson na az teccene:D
a világ legerősebb tőzsdéje a mienk...csak tartalom nincsen a külcsín mögött :D
Ha újra elmegy 23580-ig, rajzol egy fülescsészét. Célár valahol napi nyitó környékén, de egy darab kontikkal olyan csártot rajzolnak amilyet szeretnének...
Menni nem tudott esni nem tudott. Irány elnapolva. Várjak mi lesz kint