Szerintem szgépen csinálták (mert a formázása szép), csak scannelve lett...
Nem tudják, hogy kell PDF-et csinálni Wordből..(?) :D
A "médiabirodalom"...
Szerintem szgépen csinálták (mert a formázása szép), csak scannelve lett...
Nem tudják, hogy kell PDF-et csinálni Wordből..(?) :D
A "médiabirodalom"...
11. oldal
Már lebegtetik az Est Media részvények névértékének piaci értékre történő leszállítását + saját tőke leszállítását.
Ex, bejött a sejtésed!
Ez Beatles?! Életemben nem hallottam még, de majd kivágom a fájlból.
http://www.bet.hu/newkibdata/107201247/2011.06.03.K_zgyulesi_eloterjesztes.pdf
No, már számítógépre se futja? Olyan, mint ha írógépen írták volna ezt a pár oldalt.
akkor még egy friss cikk
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ketteszakadt_a_mediapiac.485272.html
és a kép:
Beatles azt mondják.. ("köszönjük a Beatlesnek ezt a vidám dalt")
Jah, hogy a címe :) Na azt nem mondják :D
Másra gondoltunk, ez nem az, de azért köszi. Majd kivágom az interjúból.
Én már csak mozizom, mert kíváncsi vagyok a történet végére. Kivágtam fájdalmas bukó benyelése mellett áprilisban.
102 Ft-ről vagyok. 23-Ft-ot kiültem de a visszapattanásnál 30-nál dobtam. de most úgy tűnt a napokban, hogy talán aljat fogott, így 30-nál visszavettem. Na nem azért mert annyira ragaszkodom hozzá... csak bízom benne, hogy csőd azért nem lesz és felfelé, ha lassan is de megindul, és kompenzálja valamelyest a bukómat. A bizalmamat a cég iránt totál elvesztettem, de a pénzemet nem szeretném teljesen... Ha esne kezd nagy forgalommal, most már rögtön dobni fogom.
Te mennyiről vagy benne?
51:30-nál nem tudod, mi a szám címe az anyagban? :) Nem rossz.
Chrome böngészővel menthető; nálam a gépen már megmarad, ha netán onnan eltűnne :)
Tartod még? Melyik tartományból?
Ez mocskos drága tanulópénz lett nekem is, a franc gondolta, hogy ekkora nagy átbszás lesz a vége. Azt hittem, a szokásos 50-ről majd idővel felhúzzák újra.
Kár, hogy ez egy rövidített anyag, nincs benne a bennfentes kereskedés rész és a kicsik megszívatása. Hanganyagot le kéne menteni, most merem borítékolni, hogy töröltetni fogják ezek a trógerek.