most nem napizok, de ha nem megy vissza 650ig, akkor dobom a longot. nem lehet találni jó belépőt egyáltalán.
amcsik meg elmehetnek a sunyiba. játszanak a világgal.
most nem napizok, de ha nem megy vissza 650ig, akkor dobom a longot. nem lehet találni jó belépőt egyáltalán.
amcsik meg elmehetnek a sunyiba. játszanak a világgal.
Óráson volt nem teljesült ajánlat
Most napit nézve értünk új támaszra itt ugyanúgy él a lehetőség de napiban messze a korrekt belépő:)
23452-n belevettem még egy utolsót, de ha záróra nem megy vissza 23600 fölé, akkor kuka. 23300 alatt ugyancsak.
Te sem hülye, csak Norbi :D
No mifene most meg Longban vagy? pár napja shortban voltál?
rajtad sem lehet kiigazodni..
szvsz buxban letörtük 23230at, meg 23100at, no meg 23.000et, de még chartot nem nyitottam, majd folytatom mi volt még útközben, 200napost nem az tutkó, mert az 750körül lehet :)
Non-Farm Employment Change
[Open Detail]
54K
161K
232K
[Open Chart]
8:30am USD
Unemployment Rate
[Open Detail]
9.1%
9.0%
9.0%
[Open Chart]
8:30am USD
Average Hourly Earnings m/m
[Open Detail]
0.3%
0.2%
0.1%
A foglalkoztatottak száma 160000 helyett 56000 munkanélküli ráta 9 ről 9,1
Tegnap fedezethiány miatt zárnom kellett pár kontit,ma visszanyitogattam őket 50 ponttal lejjebb néhány hiján,nagy üzlet volt:D
eddig csak vissza jöttünk a támaszra
valaki írjon mi lett az eredménye ennek a munkanélküli adatnak, vagy mi volt..
a reakciót látom
herceg komának rögtön meglett az 500feletti konti :)
550is lett, csak panaszkodnia kellett, hogy nem 850 :) ja most hogy éppen 200kéne neki? sebaj.. :)
ezt elbénáztam most, most nézem -2%on vagyunk
kész a pakkom, de a rohadt kt 500 feletti.. kapják be. Majdnem 600. Nem mintha ezt írtam volna pár órája...
Ebből szép napi,vagy lehet hetes gyertya is lesz :D
Azért hagyjál valami pénzt az év második felére is elverni ,-)
a banánt még csak a gyerek húzta meg ásványvíz helyett :)
hoppá újra indítottam a gépem magyar kereskedést nem kapcsoltam be, de Fxpron már látom a kinti zakót :)
talán letört már sp zászló :)