Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: kl

#388328 Hathor Előzmény: #388322

Szerintem sokan voltunk még így ezzel, csak az OTPsek kiülték, kiülik még a 7Kn beragadt pozikat is, mi nem tudtunk ülni a bukóban itt.

Nem hibázhatod magad, hogy nem tudsz felvenni pozit, nagyon senki nem tud, csak próbálkozik mindenki, a daytradereknek van hogy bejön, a swingereknek befektetőknek kevésbé..

Majd egyszer felbontom már azt an narancsa, vagy banán pálinkát, és megiszom az egészségedere..

ha pedig visszahozzuk a tavalyi évet együtt, akkor együtt mulatunk majd ,-)

#388322 kerikoma Előzmény: #388316

Utolsó mondatod dettó... Te tudod, de a többieknek írtam

És most sem tudok normális pozit felvenni még virtuálisan sem:(

#388316 Hathor Előzmény: #388314

Én soros napon nyitottam első 3Ks OTP vételemet és igen is jó kis pofon volt, laiksuként tartottam, néztem ki a fejemből, hogy 30%-ot nem bukhatok be 24óra alatt :)

szerencsére pár napon belül nulla lett, de eső piacon kezdtem 2008-ban, megégtem, így a long nem volt már kenyerem a 2009es emelkedésben.. így az kimaradt, a végén már elhittem, de akkor meg nem ment már, azóta meg csak oldalazunk majd két éve, így nem büszkélkedhetek pozitív számlával,. sőt.. tavalyi visszarakások a sok lngomra mindig kudarcba fordítottak, így egyelőre sávból való kilépés utáni irányban bízom, bár felfele már nagyon drága lenne beszállnom, mert nagyon kevés konti számot kapok a kezdeti darabokhoz képest, amit lejjebb is bőven megvehettem volna, dupla-tripla mennyiségben.

Én mindig felvállalom a bukót, vesztő pozit is.

Én tavaly veszítettem iagzán nagyot, a határidős kereskedésnek köszönhetően, és a visszafordított piacnak.

#388315 holnor Előzmény: #388307

kérdés ki mikor kezdte. pl aki 2009 elején, annak sokkal könnyebb dolga volt, mint aki a válság alatt is kereskedett. és persze anonim statisztika kéne, mert név nélkül jobban bevallanák az emeberek a valóságot.

#388314 Lovax Előzmény: #388307

Olyan szerintem nincs aki nem veszít az elején. Sőt azt mondják az a jó, ha nem nyersz az elején mert akkor csak elbízod magad és akkor jön a csőd.

Nekem két év masszív bukta után tavaly volt az első pluszos évem, az idei is nagyon jó eddig, de még vastagon pirosban vagyok ha azt nézzük, hogy mennyi pénzem lenne ha az elején betolom az egészet kamatozó kincstárjegybe :D

#388309 Fornit Előzmény: #388307

Van olyan?

Csináltam egy grafikont az egyenlegem alakulásáról. A jó hír az hogy egy fordított fejváll szerűség, amit illene validálnia :)))

#388307 Hathor Előzmény: #388305

:)

lassan írhatnánk egy statisztikát sokunk közül kinek plusszos kezdetektől nézve a számlája..

#388299 Rozsdáskilincs Előzmény: #388292

Házmester úr kérem! Nehéz ám napi 8-órában csupa okkosságot irni a hatiról:D Még ritkán is alig megy nemhogy óránként töbször is:D

#388298 Lovax Előzmény: #388292

Így van Házmester Úr, rendet kell tartani, különben a Kedves Lakók összevissza használják a közös helyiségeket.

Aki meg csak idetéved néha nem érti miért van pingpongasztal a szemétledobóban :D

Hati lefordult a 800-as ellenállásról, lassan 200 pontot esett azóta. Ideje pattanni.

#388291 kerikoma Előzmény: #388279

Persze értem én és egyáltalán nem zavar, de Herceg sokszor Bud orrára koppint ez miatt:))

De most azért kicsit örülhet, mert lekonyultunk...

#388289 Hathor Előzmény: #388281

Miért ne érdekelné a deviza mozgása? CHF erősődés, eu/dollár kereszt?

Vagy nyersanyagban olaj, arany, ezüst?

de ott hiába írja annak hatását hatira a többieknek.

Ugyanez igaz USAra, más ott a közönsége, de kihathat hazánkra

S&Pt; nyomja le még a rövid leszorító