Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: kl

#388279 Hathor Előzmény: #388276

Azt hiszem Bud nevében is mondhatom itt van a hazánk, már megszoktuk egymást, újak úgy sem jönnek mostanában, így szerintem már elvagyunk itt magunkban, hibáinkkal, előnyös tulajdonságainkkal.

Most egy Fx tippekben mikor olvassátok a gondolatainkat, ami ide szól Nektek?! :)

ON: BUX lekonyult mint samu töke..

Mol nem bír azzal a leszorítóval, vagy mi van?:)

#388275 BudFox Előzmény: #388272

Na, odaírod a ( Tisztelt Tag ) helyére ? jó ötlet :D

házimozi fórumon is mindenki ilyen saját kitalált dolgokat írat a logója mellé.

ON

remélem USA már sejti a végzetét azért vannak -40 -en most is.

#388271 BudFox Előzmény: #388270

Hehe...Matgab mi legyen ? Matgab a "matgab-faktor király"

Herceg - nem lehetne ezeket a jelzőket az avatar mellé fölvenni aki akarja ? tök kafa lenne :D

#388270 Hathor Előzmény: #388269

Na visszanéztem egy percre.

Az tuti, szegény KT már csuklik folyamatosan Herceg miatt.

Herceg a KT király

Te vagy a Short király

Tavasz a Long király

Ricsi a matematikus Király

"Én meg a grafikon király" (idézlek téged)....

:D

szerk: Csusza meg az OTP király

banyaiz meg filozófus király

#388267 BudFox Előzmény: #388264

tán megvárják a nagybüfik hogy harmadik napon is egyfolytában piros adatok jönnek :-)) a csodában reménykednek hogy zöld adatok lesznek ?

már jött a cikk hogy a rossz ADP munkanélküliségi adatok miatt módosították az mai várt munkanélküliségi előrejelzéseket..jó mi ? úgy módosítják hogy lehetőleg mindig zöld adat jöjjön ki :DD régóta tudtuk, de most kiderült hivatalosan is...mutyi.

#388253 BudFox Előzmény: #388249

ha nem csinálnak árjegyzőt a határidőre....akkor szerintem jövőre fele ekkora lesz a forgalom.

és a likviditás is gond ..igen...meg kéne oldani.

beraktam bux 1112eladást…

#388252 Ibiza

beraktam bux 1112eladást 24k alá...shortolom ha elmegy addig...elsőre nem megy át 24k-n sztem.. (ezüst short szépen hozott olajat belongoltam)

ha görögöket bebuktatják esetleg usát leminősítik lesz itt érdekes világ.. de 22550-700alá nem várnám..

#388249 Ricsi Előzmény: #388247

Nem a jutalékkal van a baj, hanem a likviditással. Nézd meg, mekkora összeghatár mellett tudnál venni 50 konti bux-ot most. Vagy eladni. Én nem látom a könyvet, de gondolom, legalább 100 pont. A jutalékod meg 38, szóval nem az a sok, hanem a többi. Hogy tegyél stop-ot? Valaki vesz 50 kontit, és máris kiüt a stop-od. Pedig semmi nem történt, fél perc múlva ugyanez lesz az ár.

#388248 banyaiz Előzmény: #388242

Még annyit ehhez , szerintem ha év végéig Usa nem omlik össze, van éppen ok parázni, de van sok pozitívum is, kérdés a piac mire lesz vevő, sőt ebből a vergődésből felfelé indul meg, és mi el tudunk kerülni a bóvli közeléből amire szintén látok esélyt, ha szigorúan rendbe szedik a kiadási oldalt ezzel a Széllel, akkor lesz egy szakasz ahol mi bőven felül fogjuk teljesíteni külföldet.

Ha az következik be, hogy a piac beszakad, és megint recessziótól való félelem fog uralkodni, akkor ez az elmélet kuka. De ez még messze nem dőlt el attól, hogy Usa most májusban lefelé vette az irányt.

Bud: ebben a forgalomban Mnyp kiesése, és a világban lévő bizonytalanság is benne van. Nagyon szomorú ez, tartok tőle ez a nyár vmi hasonló piacot hoz, hacsak nem jön vmi komoly irány külföldről.