Mikor? Pénteken? Ma? Együtt a két nap?
Mikor? Pénteken? Ma? Együtt a két nap?
Kidobtam a végét 204-ért...Pénteken is ment 201 és 204 között...Veszek E-STAR-t.....is....;)
Nem várok sem holnapig....;), sem augusztus végéig.
nem értem miért nem veszi senki 204-ért, még a hülyének is megéri ! :)
Nem elég,hogy szívatnak minket ezzel az űrlapos mizériával,transzferálással (bukóban),ráadásul a pénzünket is ki tudja mikor kapjuk meg(az is kamatozik náluk)?!Akkor legalább tőzsdén beállhattak volna vételre 210-re!!!
Nekem még van 2500 db. Legfeljebb beballagok az elfogadó űrlappal 30-án az Erste-be 210-ért.
A baj csak az, hogy augusztus végére lesz ebben az esetben cash a dologból. Addig még sok minden "történhet" a nyáron a BÉT-en. Elképzelhető, hogy lemarad az ember fia néhány jóárasított vételről.
Én május végén 196-on vettem 400 db-ot és terveimmel ellentétben nem bővítettem tovább.
Ezt a kis mennyiséget 5%-os +ban bárkinek odaadom.
Íme a teóriám:
A "kis" büfiknél lévő közkéz kicsit több, mint 1 000 000 db. Ezzel a mennyiséggel beáll a vevő vételre. Megkapja napok alatt. A maradékért meg felnyúl 250-ig.
"Jó az álmodozás...ˇ...;)
Én sem vittem még be......Csak nehogy a hónap vége felé egy-két balfék pánik eladásokba kezdjen. Bár mennyiséget úgysem fognak önteni.
A pakkom negyedét egyébként lecseréltem már E-STAR-ra a vérzivataros 98xx-es és 100xx-es árfolyamokon. Nem bántam meg.
Szépen jön fel a vevői oldal, lehet be sem viszem a papírt, amennyiben így haladunk.
Beállhatna 210-re a tisztelt vevő, de hát ez Magyarország...
Sokkal nagyobb járulékos költsége van az ajánlat elfogadási macerának, de hát ez Magyarország...
Tegnap voltam egy kijelölt Erste fiókban. Mikor megtudták milyen ügyben érkeztem, megrémültek. Majd ott a szemem előtt kezdték el tanulmányozni a múlt héten hozzájuk érkezett belső utasítást az ügymenet bonyolításáról. Fél óráig olvasták. Ezek után sem tudtak az összes kérdédemre válaszolni. Pl. transzferálás díj a brókercégnél, igazolás a brókercégtől stb. Szóval többet tudtam a dologról, mint ők. De hát ez Magyarország...
köszönöm
Semmi se biztos. Lehet, hogy kivezetik, lehet, hogy nem. Lehet, hogy kiszorítanak, lehet, hogy nem.
Ha az eshetőségeket kéne latolgatni, akkor a kivezetést majdnem biztosra venném, a kiszorítást 50 százalékra.
Sziasztok! Szerintetek mi van,ha valaki nem ajánlja fel a részvényeit a pannunitynek?Egyáltalán,kivezetik a tőzsdéről?
Ja igen, nem mindegyik ERSTE fiókban lehet ezt elintézni.
30 napos fellebezési idő van a határozat kiadása után, tehát addig semmi nem fog történni.
Köszönöm.
Azért még maradt nyitott lebonyolítási kérdés...;)
Pl. a bróker céges igazolással kapcsolatos teendők: ki? mikor? kinek?
Illetve a fő kérdés: Ha holnap beviszem a kitöltött űrlapot, akkor mikorra jutok pénzhez? Előbb jutok-e hozzá, mint aki június végén adja le?....stb.
A legfőbb kérdés pedig az: mi van ha nem adom el a papírjaimat nekik?!!!!
Na mindegy holnap "megtámadok" egy Erste fiókot...;)