Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orco

Re: nincs cím

#388265 hAliG Előzmény: #388187

Valami van a háttérben, lehet az is, amit írsz.

9 euró alá nem nagyon gyalázza le a nagy eladó, ott inkább kisebb büfik dobták. Kirázás és gyűjtés a valószínű, ahogy írtam is (meg Ti is írtátok) a 4k-s pufferből erre lehet következtetni. Vszínű kapóra jött nekik a neptune kiszállása is, mert így nem saját részvény beöntéssel kell paráztatni.

Amikor csődközelbe került, akkor a bennfentesek, amit tudtak kiöntöttek. Elég nagy lett a közkéz, most azt gyűjtik befelé valószínűleg. Amint meg lesz az átrendeződés nagy eséllyel indulni fog 20 euró irányába... Az árfolyamot növekedési pályára kell állítsák, ha új beszállókat és finanszírozókat akarnak elcsábítani.

#388188 zeeh_ Előzmény: #388187

Valószínűleg ez állhat mögötte. Egyre alacsonyabb áron átveszi a nagy kiszállótól a pakkot, közben felszippantja a kicsik által bedobált mennyiségeket is. Lesz itt valami a nyáron szerintem, egyre inkább olyan érzésem van.

#388187 Koffein Előzmény: #388177

Nem értem, miért nem veszik ki a pakkját egyben? Lehet ez a másik fél érdeke is, hogy nyomott áron legyen a papír, mert így a kisbüfik is bedobálják oszt amikor megindul fentebb visszaadják...

#388177 zeeh_ Előzmény: #388146

Egy nagy kiszálló, már többszázezret kiszórt az utóbbi hetekben. Valószínűleg még mindig a Neptune önti. Amíg el nem fogy neki, ez lesz. Még jó, hogy van, aki átveszi tőle ezt a mennyiséget, mert ha nem lenne, már valahol a béka feneke alatt járnánk.

#388146 Koffein Előzmény: #388135

Még összejöhet, csak valami nyomi odaát a csigazabálóknál folyamatosan nyomja lefele az árfolyamot.

#388031 hAliG Előzmény: #388018

~4k megint kikapva.

A vevőnek megéri 9-ig venni, az eladónak meg 8.9-ig adni. Egymásra találtak :D

#387987 zeeh_ Előzmény: #387978

Duplaalj is lehet kint, de az onnan tényleg 50-50% lenne, hogy szopóka vagy nyalókja. :D

#387978 hAliG Előzmény: #387949

Úgy látszik azért az eladó is próbálkozik felkötni mindig néhány db-al öntés után :)

Reméljük dupla aljat akarnak erőltetni :D

#387949 zeeh_ Előzmény: #387936

Bárki is veszi át ezeket a pakkokat, az látszik, hogy egyre lejjebb áll. Öntő pajtás meg választhatk, önti annyiért, amennyiért beállt a nagy vevő a könyvbe vagy rajta rohad.

#387936 hAliG Előzmény: #387924

Olyan mintha ráadásul még kirázás is menne kint, mert a 4000db-os puffer megint előkerült.

Ott figyel 9.28-on!

Itt van a nagy vevő, ugyanezt láthattuk régebben is. A 4k-s pufi(ka)t.

#387917 zeeh_ Előzmény: #387913

Amíg ennek az öntő sz@rjankónak kint nem fogyott el, én bele nem veszek.

Kint a 8.9-es szvsz kapni fog nemsokára.